Zadruga

Parovi

Novi haos! Anabela Atijas iznela najbizarnije detalje iz života! (VIDEO)

Novi haos u rijalitiju "Zadruga 3" ! Anabela Atijas iznela najbizarnije detalje iz života sa Gagijem! Kraj je kad ja kažem! Ne možeš da me nazivaš bolesnicom - vikala je na bivšeg muža!

Novi haos! Anabela Atijas iznela najbizarnije detalje iz života! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeU današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" prikazan je i razgovor Mateje Matijevića sa Gagijem Đoganijem o Mirku Gavriću. Đogani je opleo po Mirku, za koga je smatrao da mnogo laže o njemu.

- Ja sam došao ovde da pričam istinu samo. Ja ga ne uzimam u usta, ne bavim se njegovim likom i delom, samo odgovaram na pitanja. Ja sam i u studiju rekao da ću da stanem na stranu istine samo, ne da biram između Anabele i Gagija - rekao je Mirko.

- Ne bih sada da potežem tu temu, obećao sam Luni da ću staviti tačku, ovo je bilo pre desetak dana - istakao je Gagi.

- Rekao si u klipu i da te je sramota da gledaš snimke Marka i Lune - prokomentarisao je Milan.

- Ja o tome ne pričam sa Markom. Kada je pušten taj klip, ja sam ustao. Anabela mi je rekla: "Sedi i gledaj" - pravdao se Gagi.

- Meni smeta to, tata se ne slaže sa mnom, govorio da se mešam u vezu, zato sam ga pitala zašto beži. Umesto da kaže drugu Marku da ne radi to - ustala je Anabela Atijas.- Ako je sramota ljubiti se ispod jorgana, onda super... - dobacio je Marko.

- Zašto beži ako se samo ljubite? - istakla je Atijasova, a onda je nastao haos.

- Ja sam reagovala, a Gagi je rekao da mu ne smeta. Ako ne smeta, onda sedi i gledaj - urlala je Anabela.


- Ona je majka, ona treba da joj to kaže. Ja kao tata ne mogu da joj kažem - pravdao se Gagi.

- Da si normalan, rekao bi Marku da ne radi to zbog tebe - zamerila je Atijasova.

- Nismo imali odnose, ljubili smo se strastveno. Treba da nam se zabrani da dišemo. Skloni mi se ženo - pravdao se Marko i zamerio Anabeli kada je pomenula njegovu majku.- Ti samo hoćeš da ukanališ. Luna, kraj je, završavam, ovaj klip je bio pre par dana - rekao je Gagi.

- Ja da sam htela da te ukanalim, ti bi bio u zatvoru. Kraj je kad ja kažem. Ne možeš da me nazivaš bolesnicom. Hoćeš da pričam šta si snimao? Snimao si s**s afere u stanu sa kurvama, da ja to gledam je ostavljao u stanu - govorila je Anabela.

- Nemaš stida. Blamira sebe, decu, mene. Nerviraš sada Lunu - poručio je Gagi.

- Snimao je orgije i ostavljao to - govorila je Anabela.


- Da li imamo vremema za još jedan poligraf? - pitao je Mirko.

 Ermina je otkrila da joj je Gagi pokazivao svoju zadnjicu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>