Lepota

Ljubav

Bejbi obrve! Žene lude za njima! Evo kako da to postignete! (VIDEO)

Na svetskoj bjuti sceni jedan trend preuzeo je primat u odnosu na sve ostale! Bejbi obrve! Žene lude za njima! Evo kako da to postignete! Prvo su se pojavile stidljivo kao trend, a pandemija korona virusa dala im je ultra ubrzanje.

Bejbi obrve! Žene lude za njima! Evo kako da to postignete! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Naime, većina žena je rešila da isproba brojne mejkap trikove i trendove, a mnoge su rešile da konačno oporave svoje prirodne obrve i puste ih da izrastu. Upravo zato - bejbi obrve, odnosno pune čupave i guste, a ipak doterane, postale su neverovatni hit!

 

Ovakve obrve izgledaju prirodno i diskretno i odgovaraju sve traženijem prirodnom izgledu na kom bjuti industrija sve češće insistira. Polako, ali sigurno žene počinju da vade filere, da se šminkaju manje napadno i uopšte uzev vraćaju se pnešto naturalnijem, finijem izgledu. 


Da biste dobili efekat bejbi obrva potrebno je nekoliko koraka:

1. Definišite obrve pincetom tako da nema suvišnih dlačica oko samih obrva.

2. Ako su vam obrve isuviše bujne i duge treba preći na njihovo šišanje. Začešljajte ih prema gore i uz pomoć oštrih makazica i isecite vrhove dlačica, prateći vrh obrva. 

3. Nabavite providni glicerinski sapun i čistu četkicu za raščešljavanje trepavica i obrva. Četkicom prvo začešljajte obrve prema gore, a potom ćete to isto učiniti uz pomoć sapuna, tako što ćete pokvasiti jednu stranu sapuna i četkicom zagrebati po površini kako bi prikupili gelasti sloj.

4. Kada je četkica sa svih strana ispunjena sapunom počnite da začešljavate obrve prema gore, kao da ih pokušavate izvući. Primetićete da će se dlačice uskoro skoriti, a to i je cilj, kako bi mogle da stoje uspravno. 


U prilogu je i video u kom je detaljno objašnjeno kako da dobijete bejbi obrve koje deluju gušće. Ako su vaše prirodne obrve izrazito retke uprkos ovom triku moraćete da ih popunite olovkom ili maskatom za obrve.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Žena

Povezane vesti:


>