Region

Svet

Anđelka Prpić se razvodi nakon devet godina braka?

Anđelka Prpić se razvodi nakon devet godina braka? Ovu vest glumica i njen suprug navodno skrivaju i ne žele da otkrivaju detalje, te Anđelka na ovu temu nije želela da priča.

Anđelka Prpić se razvodi nakon devet godina braka? Screenshoot/InstagramGlumica Anđelka Prpić (35) se nakon devet godina braka navodno razvodi od svog supruga Darija, sa kojim ima sina Jakova.

Ovu vest glumica i njen suprug navodno skrivaju i ne žele da otkrivaju detalje, te Anđelka na ovu temu nije želela da priča, piše "Dnevni avaz".

- Nemam na to nikakav komentar - kratko je rekla glumica za već pomenut mediji.

Inače, Anđelka i Dario upoznali su se u jednom noćnom klubu, venčali se 2011., a godinu dana kasnije dobili su naslednika. Dario je vlasnik jednog restorana u prestonici.

 

Glumica je svojevremeno pričala kako je proteklo njihovo upoznavanje, kao i da je svog supruga na početku veze lagala.

- Znate kako, kada kažete da ste glumica, odmah je prvo pitanje: "Kako te ja ne znam, gde ti glumiš?". Onda ja treba svoju muku s kojom ležem i budim se svaki dan da sada nekom strancu prepričam u nekoliko rečenica. Da bih to izbegla, kao i to što uz epitet glumica uvek ide i taj neki lascivan momenat, ukoliko na dečka vredi obratiti pažnju, ja kažem da radim u banci - ispričala je Anđelka jednom prilikom.

Kako bi proverili informaciju, kontaktirali smo Anđelku, međutim, do objavljivanja teksta, glumica nije odgovrala na naše pozive- piše Telegraf.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>