Style

Ljubav

Rak, Lav, Riba i Jarac imaju najviše sreće u životu! Sve što požele, to i dobiju!

Njima sve ide od ruke... Rak, Lav, Riba i Jarac imaju najviše sreće u životu! Sve što požele, to i dobiju! Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima imaju jaku intuiciju i privlače sreću kao magnet.

Rak, Lav, Riba i Jarac imaju najviše sreće u životu! Sve što požele, to i dobiju! Svet Plus



Astrolozi kažu da su oni, kada je sreća u pitanu, na vrhu liste. 


Rak 

 

Tajna njihovog uspeha je što, uprkos svim preprekama, uvek pronalaze snagu da počnu iz početka. Strelac je snažan poput Feniksa, koji se iznova i iznova diže iz pepela. Oni su hrabri i baš zato ih i prati sreća.

 

Lav

Iako su vrlo vredni i aktivni, Lavovi tačno znaju kako će da usmere vodu na svoju vodenicu. Oni vešto izmanipulišu druge da nesvesno obavljaju stvari umesto njih, a oni na kraju preuzmu zasluge. Neveroatno, ali Lavovi imaju najviše sreće čak i u igrama na sreću.

 

Mars je ušao u znak Ovna, ovo su datumi kojih morate da se pazite!






Ribe

Ribe se izmigolje iz svih problema i uvek dobiju ono što žele. Potencijalne nevolje uvek uspeju da izbegnu za dlaku, a baš poput Lavova jako dobro manipulišu drugima što im najviše ide na ruku. Ipak, ono što im ne ide na ruku je činjenica da su vrlo lenje pa provedu veliki deo života tražeći lakše načine zarade i rešavanja problema.

 

Jarac

 

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su magneti za dobre stvari. To je zato što su uporni i hrabri. Ne plaše se novih prilika i izazova, zato im često polazi za rukom da postignu mnoge stvari. Žejni su uspeha, a njihova intuicija je izražena, pa gotovo uvek prepoznaju dobre prilike.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>