Svet

Region

Psihološki trileri koje morate pogledati! (VIDEO)

Psihološki trileri koje morate pogledati! Ima li boljeg načina da se opustite od trenutka kada se zavalite u udoban ležaj, pripremite omiljene grickalice i napitke i satima uživate u odličnim filmovima? 

Psihološki trileri koje morate pogledati! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




1. Terminal


Ovaj kontroverzni film prati život lepe konobarice Eni, koja radi na mračnoj i pustoj stanici. Ona je slatka samo spolja - zapravo vodi dvostruki život. Prema komentarima, za neke ovaj film predstavlja kliše, čistu okrutnost ili višestruka ponavljanja, ali glumci, njihovi performansi, čitava atmosfera i neočekivan obrt ostaviće vas bez daha.

 



2. Skriveno lice

 

Adrijan jednog dana dolazi kući i saznaje da ga je voljena ostavila i zamolila da je ne traži. Očajan, odlazi u kafić gde upoznaje konobaricu Fabijanu. Oboje će osetiti fatalnu privlačnost i Fabijana će se brzo useliti kod novog dečka, ali neće biti dugo srećna, jer će misteriozne i veoma strašne stvari početi da se dešavaju u njihovom ljubavnom gnezdu. Jedinstvena, ali genijalna filmska ideja sa neverovatnim krajem!




 


3. Eliza Grejvs

 

Intrigantan i neobičan film zasnovan na priči Edgara Alana Poa. Mladi, zgodni doktor seli se iz Londona u izolovano mesto "Stounherst Azil". Primećuje neobično ponašanje direktora i osoblja - izgleda kao da nisu pri zdravoj pameti, a jezivi plač koji se svakog dana čuje iz podruma otvara dodatna pitanja. Neverovatan kraj nateraće vas da skuvate još jednu kafu i još jednom pogledate film - da shvatite šta ste to upravo gledali!




 


4. Sirotište

 

Španski film koji će šokirati sve ljubitelje trilera. Laura je nekada živela u sirotištu, gde je provela lepo detinjstvo. Sada kada je odrasla, seli se u napušteno sirotište kako bi ga obnovila i pružila utočište napuštenoj deci. Njen sin Sajmon potpuno će se promeniti kad se usele u ovo zdanje - počeće da viđa strašne prizore i da se zanima za opasne igre. Sve u svemu, tužna, dirljiva priča puna jezivih obrta koja će ostaviti traga i na vas!



 


5. Zver

 

Britanska bajka za odrasle koja će vam slediti krv u žilama. Mol (27) živi na izolovanom ostrvu sa svojim strogim roditeljima. Njihovo nerazumevanje je pogađa, ali život će joj se promeniti kada otkrije novu vrstu ljubavi. Ali, njen voljeni je osumnjičen za niz ubistava koja su se nedavno dogodila na ostrvu. Mol će morati da bira između ljubavi i poverenja prema njemu i striktnih društvenih pravila. Neki misle da je ovo previše romantičan film, dok drugi kažu da ga upravo to čini (neophodno) manje strašnim.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>