Svet

Region

Drama, triler, krimi... Netfliksova hit serije Prekid - The Break! (VIDEO)

Drama, triler, krimi... Nastala u belgijskoj produkciji i snimljena na francuskom jeziku, serija govori o policijskom detektivu Joanu Pitersu koji se sa ćerkom seli iz Brisela u svoj rodni grad gde ga zatiče smrt tamnoputog mladića, fudbalera lokalnog kluba. Netfliksova hit serije Prekid - The Break! 

Drama, triler, krimi... Netfliksova hit serije Prekid - The Break! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Iako svi smatraju da se radi o samoubistvu, Joan sumnja da je u pitanju surovo ubistvo. Istraga se prepliće sa pričom o korupciji i pritisku na lokalne farmere da prodaju zemlju velikim korporacijama. Radnja serije prikazana je u dva paralelna vremenska toka: sadašnjost, u kojoj Joan vodi razgovor sa psihijatrom pokušavajući da se priseti detalja iz života koji su ostavili žestoku traumu na njega, i prošlost – događaje koji su prethodili krvavoj tragediji sa početka serije. 

Kada se pojavio, Prekid je nominovan za najbolju dramsku seriju na TV festivalu u Monte Karlu i dobio je nagrade žirija (za najbolju seriju na francuskom jeziku i najbolju mušku ulogu) na takmičenju "Series Mania".



Kritika je ocenila Prekid kao seriju koja će vas ostaviti bez daha, čija će vas priča sve vreme držati u neizvesnosti i naterati da se pitate šta se zapravo dogodilo i kakve sve tajne može da krije jedan mali grad... 

Seriju je režirao Metju Donk, a u glavnim ulogama se pojavljuju Joan Blank, Jasmina Doueb, Sofi Brajer, Žan Henri Komper...

Ovu seriju možda već pratite na RTS-u! 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>