Region

Svet

Romana Panić uhapšena, estrada u šoku!

Kao bomba je u svim domaćim, ali i stranim medijima danas odjeknula vest da je naša pevačica Romana Panić uhapšena zbog zloupotrebe platnih kartica nepoznatih ljudi u Australiji. Estrada u šoku!

Romana Panić uhapšena, estrada u šoku! Screenshoot/Instagram



Romana Panić je zajedno sa svojim prijateljem uhapšena u Australiji, nakon što su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje tri bankomata u Brizbejnu, te na taj način prikupili bankovne podatke 35 osoba. Policija je, nakon što je tehničar pronašao nelegalne uređaje na bankomatu, pretresom stana u Spring Hilu gde su njih dvoje odseli, pronašla obeležene novčanice u vrednosti 23.500 australijskih dolara, uređaje za snimanje kartica, kartice za skladištenje podataka na kojima su pronađeni snimci kupaca na bankomatima, lične bankarske podatke klijenata u bankama i alatke za instaliranje dodatnih uređaja

F.M. je priznao krivicu na 18 tačaka optužnice, dok je Romana na 16, a osim što će morati da vrate novac, oni će morati i da idu u zatvor. A evo šta ih čeka u budućnosti.


- Kada izađe iz zatvora, moraće da ide jednom nedeljno u policiju da se javlja narednih devet meseci. Ne sme nigde da putuje niti da izađe van Kvinslenda. Kada istekne kazna, policija će je deportovati u Srbiju i biće joj trajno zabranjen ulazak u Australiju. Samim tim, posle će imati problema i bilo gde drugde da putuje, na SAD i Kanadu može da zaboravi - kaže izvor.


On dodaje i da će pevačica, pošto će morati da vrati dug koji je nezakonito prisvojila, morati da radi dok je tamo.


- To se zove "community service", što znači da će morati da radi za državu. Kao dobrotvorni rad - da čisti javne površine, farba klupe u parku, čisti i briše grafite... Tu dnevnica nije velika i teško da će za devet meseci uspeti da vrati taj dug - kaže izvor.


 

Naša estrada je zbog ovog događaja u šoku i niko ne može da veruje da je Romana Panić bila sposobna za ovakvo delo.

Zbog ove vesti oglasio se i Dejan Matić, sa kojim je Romana pre nekoliko godina snimila veoma uspešnu duetsku pesmu "Bolje je ovako".

"Da li ste sigurni da je to tačno?! Ja nju ne znam kao takvu i uopšte ne mogu da je spojim sa takvim delom. Veruj mi da sam ostao bez teksta. Nisam je video više od godinu dana. Imali smo duet koji je dobro prošao. Ne znam šta da mislim i kažem, osim da mi je to neverovatna priča, koja mi nikako ne ide uz nju." - rekao je šokirano Dejan.

Njena koleginica Goca Tržan bila je šokirana kada je čula ovu vest, te sve podelila na Tviteru:

"Meni ovo sa Romanom nije ni malo smešno... Ok, smešno je! Pa j*t, koji joj je đavo da sebe tako upropasti?!" - zapitala se Goca.

Pevač Ivan Gavrilović smatra da Romana Panić sebi nikako nije smela da dozvoli to da od jednog estradnog umetnika postane prevarant i kaže da nema opravdanje za koleginicu i osuđuje to što je pljačkala bankomate u Australiji.

- Ne mogu da verujem šta je žena sebi dozvolila. Bruka neviđena. Bruka i sramota. Eto, odeš u jednu tako uređenu zemlju i sebi dozvoliš da budeš takav prevarant. Sada će ovde kolege kao da je podrže i da joj kažu kad je vide: "Što nisi pokrala još, a ovamo iza leđa ima da je opljuju". Ne znam šta čoveka može da dovede u tu situaciju da to uradi, ali to vam je ono kao hoće svi lagodan život na mufte. E, pa ne može. Nema nigde leba bez motike - istakao je Ivan, pa dodao:

"Mogla je pošteno da radi u Australiji i da uživa. Ta zemlja je najbolja za pošten rad, ja sam bio dva puta i video sam. Tamo nema socijalnih problema i socijalnih slučajeva, što znači da je ona svesno uradila to što je uradila. Meni je nje žao kao čoveka, ali nema opravdanja, niti takav čin želim da podržim."




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>