Lepota

Ljubav

Šest frizura koje će vas bukvalno podmladiti za celu deceniju!

Vreme je da donesete odluku i načinite promenu! Šest frizura koje će vas bukvalno podmladiti za celu deceniju! Lako se održavaju i stilizuju i nisu vam potrebne redovne posete frizerskim salonima.

Šest frizura koje će vas bukvalno podmladiti za celu deceniju! Screenshoot/Instagram




Verovatno ste se zapitale više puta kako to poznate dame izgledaju mlađe od svojih godina?! Pa, jedna od tajni je sigurno odabir prave frizure!

Leto nam je stiglo, a ono je idealno za promenu, pa odaberite neku od sledećih šest frizura koje će vas bukvalno podmladiti za celu deceniju!



Talasasta kosa

Blagi talasi u kosi se uvek povezuju s mladošću, ali treba da pazite kakve ćete talase odabrati. Uvek bolje izgledaju opušteni, blagi talasi dužine do ramena, nego previše zategnute i lokne veštačkog izgleda.

 

Frizure koje vas čine starijom! Šta nikako ne trebate raditi!





Piksi

Ovu frizuru ne nosi mnogo žena, ali trebalo bi da razmislite. Dobra piksi frizura delovaće poput liftinga kože, jer sakriva sve nepravilnosti na licu!






Stepenasto ošišana kosa

Iako se trend stepenastog šišanja na neko vreme izgubio s frizerskog radara, čini se da su ponovno u modi sjajni, u delovima šišani krajevi. Idealna dužina kose za stepenastu frizuru je malo ispod ramena, a duge šiške na stranu su samo plus.



 

Kratka plava kosa

Činjenica je da plava kosa pomlađuje lice i daje mu nežniji izraz. Neka vam frizer pomogne da odaberete najbolju nijansu plave za vas.


 

Talasasta duga kosa na stranu

Ovo je samo mali trik za sve žene koje neguju lepe uvojke. Dovoljno je pomeriti kosu na jednu stranu i pretvorićete se u pravu divu, a usput ćete izgledati veoma sveže i podmlađeno!


 

Talasi kao s plaže

Popularni talasi s plaže godinama su popularna frizura. Ako želite da održite svež izgled, ošišajte se na neku srednju dužinu. Izgledaćete mladoliko i neopterećeno.


 

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>