Region

Svet

Dara Bubamara o siromaštvu:Jela sam hleb i mast!

Danas živi okružena obiljem, ali nije uvek bilo tako! Dara Bubamara o siromaštvu! Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem, jer nisu uvek imali da mi daju džeparac. Jela sam hleb i mast!

Dara Bubamara o siromaštvu:Jela sam hleb i mast! Screenshoot/Instagram



Dara Bubamara danas je jedna od najtraženijih i najplaćenijih zvezda, ali nije uvek bilo tako. Ona je u detinjstvu i ranoj mladosti u mnogo čemu oskudevala, a njeni roditelji nisu mogli baš sve da joj priušte.

- Uspela sam jer sam morala da se borim, ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion evra, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sećam da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: "Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu." Današnja deca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuvala. Dešavalo se da jedemo hleb i mast. Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem, jer nisu uvek imali da mi daju džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kom tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga - rekla je Dara.


 


Ona je otkrila da se uvek radije družila sa dečacima, ali i da je bila veoma popularna u školi, iako, kako kaže, nije bila najlepša.

- Igrali smo se Nemaca i partizana. Umela sam da udarim nekog dečaka, pa da pobegnem, ali oni mene nikad nisu udarali jer su me voleli. Uvek sam bila glavna - navela je pevačica i dodala:

- U školi je bilo mnogo lepših devojčica od mene, ali su me dečaci najviše voleli zbog harizme i energije. Već u vrtiću imala sam simpatiju, a prvi put sam se poljubila u šestom razredu. Zaljubljive sam prirode, pa je jedan dan bio aktuelan Darko, drugi Davor, treći Marko. Nisam patila, uvek mi je bilo zanimljivo - otkrila je Bubamara.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer

Povezane vesti:


>