Region

Svet

Region

Miloš Biković i Ana Nikolić zajedno u seriji Južni vetar!

Pripreme za početak snimanja druge sezone uveliko traje! Miloš Biković i Ana Nikolić zajedno u seriji "Južni vetar"! Pevačica igra Maraševu ljubavnicu! 

Miloš Biković i Ana Nikolić zajedno u seriji Južni vetar! Screenshoot/InstagramPublika bi u nastavku hit serije mogla da gleda popularnu pevačicu Anu Nikolić.

Ana Nikolić bi trebala da glumi ljubavnicu Miloša Bikovića, koji u "Južnom vetru" tumači lik Maraša, žestokog momka sa beogradskog asfalta, saznaje "Alo!".

- Scenario za drugu sezonu „Južnog vetra" odavno je napisan i čeka se samo da se steknu svi uslovi za početak snimanja. Osim novih zapleta i novih likova, novina je i to da su producenti uveliko u pregovorima sa Anom Nikolić jer žele da ona zaigra u nastavku - kaže na početku razgovora za „Alo!" izvor blizak produkciji i objašnjava kakav lik bi trebalo Ana Nikolić da tumači.

 

Jovanka Broz: Privatna istorija Titove supruge u novoj seriji! 

- U novoj sezoni akcenat će biti stavljen na Marašev odnos s njegovom devojkom, koju tumači Jovana Stojiljković. Iako su oni na kraju prve sezone uspeli da izglade svoj turbulentni odnos, ipak će njihovo pomirenje biti kratkog daha. Tačnije, lik koji bi trebalo da tumači Ana Nikolić pomrsiće konce Marašu i majci njegovog sina - kaže naš izvor i dodaje:

- Ana bi trebalo da igra pevačicu na vrhuncu svoje karijere u koju su zaljubljeni mnogi moćni muškarci. Međutim, nakon slučajnog susreta sa Marašem, ona odlučuje da uđe u vezu sa njim. Njihov odnos će biti turbulentan i prepun iznenadnih obrta i nema sumnje da će ta veza u velikoj meri obeležiti narednu sezonu - kaže naš izvor i dodaje da su producenti uveliko u pregovorima s Nikolićevom.


"Ani se dopao scenario za nastavak "Južnog vetra", a pogotovo joj se sviđa uloga koja je za nju namenjena i uverena je da bi mogla savršeno da je odigra. Ne manjka joj entuzijazma i ambicije da se pokaže i kao glumica u tako velikom projektu. Jedino što bi moglo da joj pokvari planove jesu njene profesionalne i porodične obaveze i još uvek nije izvesno da li će Ana prihvatiti ulogu ili ne. Ukoliko uspe da organizuje svoje vreme i obaveze, nema sumnje da će publika s nestrpljenjem čekati da je gleda na malim ekranima." - kaže na kraju razgovora Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs


>