Lepota

Ljubav

Kakva vam je frizura takav vam je karakter! Oblik kose govori o vama!

Priroda u velikoj meri predodređuje izgled naše kose, ali način kako je nosimo otkriva mnogo o nama samima. Kakva vam je frizura takav vam je karakter! Oblik kose govori o vama!

Kakva vam je frizura takav vam je karakter! Oblik kose govori o vama! Svet Plus



Svakog dana kada ustanemo trudimo se da namestimo našu kosu tako da, kada se sledeći put pogledamo u ogledalu, svaka dlaka bude na svom mestu.

Ovom idealu teži svaka žena, ali na različite načine uređuje svoju frizuru. Kovržava, kosa puna volumena, ispravljena ili uvek savijena u urednu punđu. Iako se našoj kosi mnogi mogu diveti, samo neki znaju da frizura govori mnogo o karakteru i osobinama osobe koja je nosi.


Ispravljena, ispeglana kosa

Ravna kosa idealna je frizura za sva godišnja doba, čak i u situacijama sa velikom vlagom napolju, dobro ispeglana kosa ostaće na svom mestu.

Žene sa ravnom kosom odaju utisak visoke profesionalnosti i bolje su organizovanije od ćena sa kovrčavim vlasima. Međutim, žene sa glatkom kosom deluju strožie, posebno kada ovako ispravljeno kosu skupe u visoki rep. 

 

Leto 2020. godine - horoskop za vrele dane!






Kovrdžava kosa

Mnoge žene barem jednos su okušale sreću u kovrdžanju svoje kose, bilo da je ona prirodno potpuno ispravljena ili je reč o neposlušnoj kosi. Sa druge strane, žene sa prirodno kovrčavom kosom bore se sa obuzdavanjem iste, dok im okolona zavidi na fenomenalnom volumenu.

Naime, žene sa kovrdžavom kosu deluju uvek raspoloženo, zaigrano, romantično i ženstveno. Osim toga, zrače nekom dinamikom i glamurom u isto vreme. U poređenju sa ženama sa ravnom kosom, dame sa kovrama deluju kreativnije, strastvenije i ekstravagantnije.



Kosa puna volumena

Volumenizovana i gusta kosa ne može se izbeći ni u jednom filmu ili reklami. Ovaj tip kose određuje priroda, a to je ujedno i san svake žene! Svejedno u koje doba dana, takva kosa uvek izgleda savršeno.

Žena sa ovakvom kosom deluje vrlo erotično, snažno i energično. Osim toga, deluje mladalački i zdravo.

 

Životna energija i kako da je pojačate! Za bolje zdravlje i više sreće!






Tanka kosa

Dok je gusta i kosa puna volumena kosa san svake žene, neke se moraju boriti sa finom ili tankom kosom. Takva je kosa suprotnost od guste i debele kose, jer gotovo da nema volumena i deluje nekako spljošteno.

Međutim, uz lagane „valove“ ili feniranje može izgledati fantastično. Žene sa ovakvom kosom odišu suptilnosšću i ženstvenošću, ali i istovremeno privlače pažnju fino izraženim crtama lice koji se oslikavaju ispod kose.

 

Doktor Zoran Milivojević: Kada birate partnera nije dovoljno da slušate srce!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>