Style

Ljubav

Moda tokom leta! Ovaj dezen će dominirati! Nabavite bar jedan komad...

Tokom 90-ih godina je bio veliki hit, a ove sezone ponovo postaje aktuelan... Moda tokom leta! Ovaj dezen će dominirati! Sandale i kape se već mogu naći u svim bojama "bandana" printa. Nabavite bar jedan komad...

Moda tokom leta! Ovaj dezen će dominirati! Nabavite bar jedan komad... Screenshoot/InstagramOvaj print su svi voleli, a ovog leta će se ponovo naći na modnoj sceni. Nema dileme, još jednom će osvojiti srca svih dama. Ovaj šareni print naćiće se na gotovo svim odevnim komadima, od sandala, preko majica, do traka za kosu. 

Najbolje od svega je što se lako uklapa uz sve stilove i sa njim nema greške. Dovoljno je efektan, pa će svaki autfit učiniti interesantnim. Jedno je sigurno, svi će gledati u vašem pravcu.

Modni stručnjaci kažu, ako želite da budete ovog leta u trendu, nabavite barem jedan komad sa ovim dezenom. Trendseterke su poludele za ovim printom i uveliko ga nose.  Sandale i kape se već mogu naći u svim bojama "bandana" printa.

 

Ukoliko izabrete pantalone ili majicu sa ovim printom, imaćete bez puno truda efektan i upečatljiv autfit. Pogledajte kako su modne blogerke iskombinovale ovaj print:
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>