Region

Svet

Ceca se ponovo testirala na korona virus, evo kakvi su rezultati!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović se ponovo testirala u ponedeljak, na korona virus, evo kakvi su rezultati sada! Podsetimo, kako smo prvi objavili, Ceci je 10. juna prvo rađen serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativna.

Ceca se ponovo testirala na korona virus, evo kakvi su rezultati! Screenshoot/Instagram



Folk zvezda Ceca Ražnatović ponovila je testiranje na korona virus, a novi test pokazao je da je negativna.

Kako saznajemo, Ceca je u ponedeljak, 15. juna, po savetima lekara uradila kontrolni PCR test. Jutros su stigli nalazi da je negativna na Covid 19. 

Podsetimo, kako smo prvi objavili, Ceci je 10. juna prvo rađen serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativna. Međutim, odlučeno je da se ipak testira na PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa. Rezultat je tada pokazao da je ona, ipak, pozitivna na korona virus.

 

Novo PCR testiranje pokazalo je da je Ceca negativna na korona virus. Takođe, i njen sin Veljko Ražnatović je ponovio PCR test i pokazalo se da je negativan, posle čega se oglasio na Instagramu i poručio sa osmehom:

"Negativan. Sad ne morate da bežite od mene, braćo".

- Na ponovljenom testu Veljko i ja smo pozitivni. Veljko i ja se osećamo dobro, nemamo nikakve simptome. Držaćemo se kućne izolacije, do ponovljenog testiranja - bila je prva izjava folk zvezde nakon potvrđene zaraze korona virusom, 10. juna.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>