Region

Svet

Dobrivoje Topalović pred smrt odlučio da se distancira od ljudi!

Dobrivoje Topalović preminuo je juče, 16. juna, u 76. godini života u porodičnoj kući, nakon tri meseca teške borbe sa opakom bolešću. Pred smrt odlučio da se distancira od ljudi!

Dobrivoje Topalović pred smrt odlučio da se distancira od ljudi! Screenshoot/Youtube



Smrt Topalovića najviše je pogodila njegovog dugogodišnjeg prijatelja i kuma Miroslava Ilića, koji je za medije otkrio da je znao u kakvom je stanju Dobrivoje bio poslednjih meseci.

- Poslednjih meseci sam bio neprekidno u kontaktu s njegovom ćerkom Jelenom, od kad mu se zdravlje iskomplikovalo. Zato se nisam iznenadio kada sam čuo lošu vest, ali mi je sve jedno žao. To ne treba da objašnjavam. Pratili smo situaciju, znao sam kako stoje stvari - rekao je Ilić za Kurir.

Slavuj iz Mrčajevaca se prisetio i ispričao kako je upoznao svog pokojnog kuma, a kako ističe u poslednje vreme se nisu viđali jer je pokojni pevač odlučio da se malo distancira.


- Prošli smo svašta zajedno. Dobar deo života smo proveli zajedno i to u ono najlepše doba našeg zanata. Ipak, nismo se odavno videli. Ne samo zbog njegove bolesti, već je i Dobrivoje izabrao tako. Malo se distancirao od svega - kaže Miroslav.

On se zatim prisetio jednog malog detalja, anegdote kada je Topalović pričao da je jednom prilikom otišao kod lekara.

- Bio je jednom prilikom kod lekara i doktor mu je tada rekao da mora da bira između pevanja i cigareta. On je rekao tada "moraću da prestanem pevam" - ispričao je pevač.

Dobrivoje je išao na terapije u bolnicu, ali je poslednje dane odlučio da provede s porodicom i suprugom Mirom, otkrio je njegov bratanc.

- Stric Dobrivoje je preminuo je u kući u selu Preljina. Tri meseca je bolovao, išao na terapije, ali je poslednje dane hteo da provede sa strinom Mirom - rekao je Radoslav Topalović.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>