Ostalo

Sme�no

Kuhinja: Očistite rernu sa tabletom za sudove! Neverovatni rezultati!

Kuhinja! Obavezno probajte ovaj trik, nećete verovati kako je lako. Očistite rernu sa tabletom za sudove i shvatićete koliko ste ranije vremena gubili na ovaj posao. Neverovatni rezultati će vas oduševiti!

Kuhinja: Očistite rernu sa tabletom za sudove! Neverovatni rezultati! Svet Plus



Pre nego što počnete, obavezno navucite zaštitne gumene rukavice - jer je izbeljivač aktivni sastojak tableta i ne želite da izbeljivač osuši vaše ruke.

 
Potom stavite neraspakovanu tabletu u činiju s toplom vodom i počnite da čistite. Stružite kružnim pokretima po staklenim vratima. Pokušajte prvo s plave strane, a zatim sa bele. Rezultati su bili brzi: masne mrlje nestale su nakon nekoliko „pilinga“!

Nastavite da čistite staklo tom tabletom, uranjajući je u toplu vodu po potrebi, dok se ne rastopi. Najbolji način čišćenja tabletom je ako je položite i dobro pritisnete dlanom. Što se tiče kuglice, ona je i dalje ispadala pa je ostavite da se otopi u posudi s toplom vodom.

Jednom kad tabletom očistite celu staklenu površinu, obrišite je papirnim ubrusom, a zatim vlažnom krpom kako biste otklonili sve ostatke hemije.  Staklo će biti apsolutno savršeno čisto!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Miss 7

Povezane vesti:


>