Region

Svet

Gde će poznati provesti Božić

Naše poznate zvezde na najrazličitije načine proslavljaju Božićne praznike. Pevač Saša Matić Badnje veče će provesti u krugu svoje porodice, dok će za Božić pevati u Prijedoru.

Gde će poznati provesti Božić



"Ranijih godina sam uvek slavio sa porodicom, međutim, ove godine ću za Božić pevati u Prijedoru, a Badnji dan ću provesti kod kuće. Kod nas se zna, novčić u pogači uvek nekako pronađu deca i sada ću biti sa njima i sa suprugom za božićni doručak".

Pevačica Vesna Zmijanac će Badnje veče i Božić provesti u krugu svoje porodice u društvu ćerke Nikolije, brata i njegove porodice.

"Pošto sam prošle godine mnogo radila, a i za Novu godinu, Božić ću dočekati sa mojom Nikolijom, bratom i njegovom porodicom. Što se tiče novčića, uvek se ispostavi da 'para na paru ide', pa ga uglavnom nađem ja. E, sada bih volela da Nikolija izvuče novčić jer se sreća lepi za sreću, a ne bi bilo loše da počne i da zarađuje."

Milena Ćeranić će praznik proslaviti sa svojom porodicom u Kragujevcu: "Za Božić sam uvek kod kuće sa svojima. Mama je zadužena za đakonije, a ona pravi i česnicu. Znam i ja sve to da pripremim, ali mama voli da ona sve to obezbedi, a ja takoreći dođem na gotovo, odmaram se i uživam s njima".

Mlada glumica Mirka Vasiljević će i ove godine božićne praznike proslaviti u krugu porodice i nada se da će iz česnice koju sprema njena baka izvući evro.

"Božić mi je jedan od omiljenih praznika i neverovatno se radujem svim tim običajima, ali i prazničnoj trpezi. Uvek na Badnje veče odemo u crkvu, obiđemo tri kruga oko nje pa sa svim vernicima prisustvujemo paljenju badnjaka. Ja još ne mesim česnicu, mesiću je kada budem imala svoju porodicu, to će uraditi baka, a ja se nadam evru, koji tradicionalno stavljamo u česnicu. Mogu vam reći da ima nešto u tom novčiću, imam osećaj da me tokom cele godine prati sreća".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>