Region

Svet

Slavica Ćukteraš iznela pravu istinu o svađi sa Milanom Miloševićem!

Niko nije ni slutio da će se voditelj i pevačica sukobiti tokom emitovanja reklama kao i tokom same emisije i da će biti upućene teške reči. Slavica Ćukteraš iznela pravu istinu o svađi sa Milanom Miloševićem!

Slavica Ćukteraš iznela pravu istinu o svađi sa Milanom Miloševićem! Screenshoot/InstagramGosti jučerašnjeg izdanja popularne emisije "Amidži šou" su bili Slavica Ćukteraš i Milan Milošević. Niko nije ni slutio da će se voditelj i pevačica sukobiti tokom emitovanja reklama kao i tokom same emisije i da će biti upućene teške reči.

Slavica je voditelju "Zadruge" zamerila negativno komentarisanje njenog fizičkog izgleda u emisiji "Papraco lov".

- Šta me sada grliš, ljubiš i pričaš da sam lepa, a na televiziji vređaš! Sram te bilo! - vikala je Slavica Ćukteraš na Miloševića po tvrdnjama novinara koji se našao na licu mesta. Milan je bezuspešno pokušavao da se opravda pred pevačicom, ali ona je ostala besna.
Milan Milošević u razgovoru sa ekipom Alo portala prokomentarisao je sukob sa pevačicom:

- Stvarno je Slavica bila katastrofa bez šminke. Ljuta je k'o ris. Sada mi je poslala poruku: "Zgaziću te kolima kada izađemo iz Šimanovaca" - otkriva Milan Milošević.

- Ja sam, iskreno, kao što se moglo videti i po mojoj reakciji u emisiji, bila šokirana Milanovom izjavom šta je pričao o meni u “Paparaco lovu”. Da on to nije pomenuo, ne bih ni znala, jer se stvarno takvim stvarima ne bavim. Medjutim, nakon što se to nastavilo tokom emisije, pa i tokom reklama, stvarno sam bila iskreno izrevoltirana, došlo je do rasprave u emisiji i na kraju se završilo njegovim izvinjenjem. On je meni rekao, kada smo se vratili u studio, da je dao izjavu da sam mu pretila da ću ga zgaziti automobilom, kao hteo je da se našali, ali ja niti sam mu takvu poruku poslala niti sam to rekla. Krivo mi je što je došlo do rasprave uopšte, pre svega zbog Ognjena Amidžića, jer poštujem njega, njegovu emisiju i televiziju u čijem programu smo bili, ali šta je, tu je. Svakog čuda tri dana dosta - rekla je Slavica kroz smeh.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>