Region

Svet

Evo zašto Veljko i Bogdana ne žive u vili Ražnatovića!

Nakon što su Ražnatovići dobili malog Željka, prilikom izlaska iz bolnice odmah su se uputili ka Titelu gde trenutno borave! Evo zašto Veljko i Bogdana ne žive u vili Ražnatovića!

Evo zašto Veljko i Bogdana ne žive u vili Ražnatovića! Screenshoot/InstagramRođenje malog Željka Ražnatovića slavilo se punih dva dana - ispred porodilišta, u vili Ražnatovića i u Titelu.

Nakon što je ponosna mama Bogdana izašla iz porodilišta, ona i njen suprug Veljko Ražnatović uputili su se ka njenoj kući u Titelu gde trenutno borave.

Oni su tamo privremeno dok se ne završi renoviranje sprata u Ljutice Bogdana koji se proširuje i oprema tako da novopečenim roditeljima bude što udobnije.

"Kako je u Srbiji vladalo vanredno stanje, Ražnatovići nisu mogli da završe radove unutar kuće. Naime, oni su renovirali sprat na kojem žive Veljko i Bogdana, proširili su taj prostor i sredili kutak za malog Željka. Plan je bio da sve bude gotovo početkom maja, ali su se radovi odužili zbog korone. Ceca i Bogdana su se dogovorile oko svih detalja u prostoru, a soba za bebu će biti prelepa. Sve će biti u belo-plavim tonovima, kao iz bajke, malom Željku ništa neće faliti. U planu je da u narednih nekoliko dana sve bude gotovo, a do tada će Veljko i Bogdana biti u Titelu. Tamo im pomaže Bogdanina majka, Danijela, a Ceca svakodnevno šalje iz Beograda sve što im je potrebno i jedva čeka da dođu u porodični dom", rekao je izvor za "Blic".


Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>