Zadruga

Parovi

Maja Marinković grcala u suzama! Janjuš joj sasuo sve u lice! (VIDEO)

Maja Marinković grcala u suzama! Janjuš joj sasuo sve u lice. Ne želi više da trpi njenu ljubomoru. Govorio joj je da je sve napustio zbog nje, a nju su savladale emocije.

Maja Marinković grcala u suzama! Janjuš joj sasuo sve u lice! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeMaja Marinković i Marko Janjušević svađa li su se sve vreme emisije "Pretres", a Janjuš je svojoj ljubavnici zamerio još jedan izliv ljubomore, ovoga puta usredsređen na lepo odnos Ane Korać i Janjuševića, koji su pokazali tokom današnje raspodele budžeta.

"Boli me k*rac za tvoju ljubomoru, kapiraš li, znaš li koliko mene boli k*rac." - vikao je Janjuš.

- Mene nervira što ti ne znaš da kažeš neke stvari kako stoje, potresla sam se - pravdala se Maja.

"Ne zanima me za tvoju ljubomoru svaki dan u poslednja dva meseca. Da li ti je jasno da sam zbog tebe napustio sve, a ti meni ljubomoriše, da li ti je jasno? Ti ljubomorišeš na sve što ja kažem, ne smem nigde da pogledam" - objašnjavao je.

- Ja tebi nikada nisam davala povoda. Ti dobro znaš da ja tebe u dušu znam, u pravu si, okej. Koga boli briga da li sam se potresla - tvrdila je zadrugarka.

Sve vreme dok je trajala emisija, Janjuševiće ja zamerao Maji što mu pravi ljubomorne scene, a na samom kraju rasprave Marinkovićeva je briznula u plač.
 

Edis Edo Fetić: Mislim da me Zilha još voli nenormalno! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>