Region

Svet

Miller Lovefest otkrio deo špila koji obećava! Prodaja ulaznica do subote u ponoć!

Miller Lovefest otkrio deo špila koji obećava! Najavljene prve svetske zvezde koje dolaze u Vrnjačku Banju. Prodaja ulaznica do subote u ponoć! Kako navode iz organizacije, “Play it right” poziva sve fanove festivala ljubavi da se ponašaju odgovorno, brinu o sebi i ljudima koji će biti u njihovom festivalskom okruženju, a sve to sa ciljem kvalitetnog i sigurnog provoda.

Miller Lovefest otkrio deo špila koji obećava! Prodaja ulaznica do subote u ponoć! PromoPosle duge neizvesnosti o formatu, kao i dobrih vesti da će Lovefest biti održan u nepromenjenom datumu, na red je došla i najava prvih imena koja će fanovi festivala ljubavi imati prilike da čuju od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Uz to, za one najbrže, u istom danu biće omogućena još jedna limitirana serija od samo 1.000 ulaznica, kao i akcija gde se uz tri kupljenje, četvrta dobija gratis. 

Kako iz organizacije navode, zbog trenutnih okolnosti u vezi sa pandemijom i neizvesnosti o situaciji u državama iz kojih izvođači dolaze, biće otkriven samo deo line up-a, odnosno imena koja su zvanično potvrđena, dok će ostatak biti objavljen vrlo uskoro.

Lovefest je potajno čuvao svoj špil i odigrao na kartu kvaliteta kada je reč o odabiru izvođača, a počeće da ga otkriva danas od 15h kada nas na svakih 15 minuta očekuje po jedno ime. 

Kao što je i navikao svoje fanove, festival ljubavi je i ove godine osmislio zanimljiv koncept, te su izvođači prikazani poput likova u špilu karata, a na fanovima je da se, sada kada budu poznata i prva imena, samo pripreme za nezaboravan provod u Vrnjačkoj Banji.


Slogan ovogodišnjeg Lovefesta “Play it right”

U skladu sa trenutnom situacijom, kao i pandemijom koja nas je u prethodnim mesecima zadesila,  i slogan najintimnijeg Lovefesta do sada šalje poruku društvene odgovornosti. Kako navode iz organizacije, “Play it right” poziva sve fanove festivala ljubavi da se ponašaju odgovorno, brinu o sebi i ljudima koji će biti u njihovom festivalskom okruženju, a sve to sa ciljem kvalitetnog i sigurnog provoda. Ujedno, naslov festivala prati i ovogodišnji vizuelni identitet, gde zajedno čine koncept koji se ogleda u dobroj zabavi, ali i poštovanju propisanih mera.


Najbolji regionalni festival obradovao je svoje fanove najavom prve polovine line up-a i tako već osvojio srca mnogih klabera u Srbiji i šire. Da nas od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji očekuje garantovano dobar provod pokazuju već neka od najpoznatijih imena svetske scene kojima će ovo biti prvi nastup posle duže pauze.

Ponovni kontakt sa di-džej pultom, susret sa publikom, kao i festivalska atmosfera nedostajala je svim izvođačima, pa osim fanova Lovefesta, njegovo održavanje sa nestrpljenjem očekuju i svetski poznata potvrđena imena. Tako ćemo na Fire stage-u ove godine po prvi put u Srbiji đuskati uz jednog od trenutno najpoznatijih di-džejeva na svetu Michael Bibija, miljenika naše publike Loco Dice-a, kao i najjači trio sa Ibice - Appoloniu.

Kao što je i očekivano, u okviru magičnog Energy stage-a nastupiće samo iskusna imena underground scene kao što su Jamie Tiller, Tama Sumo, Lakuti, Lena Willikens, Call Super, a pored svetski poznatih imena, 14. izdanje Miller Lovefesta obeležiće i domaći izvođači poput Ilije Đokovića, Dejana Milićevića, Kristijana Molnara, Nikole Vemića i mnogih drugih.Uz najavu di-džejeva u vidu likova iz špila karata, objavom džokera Lovefest je zagolicao maštu svim ljubiteljima dobre zabave i najavio da su još zvučnija imena, koja će biti objavljena u narednim danima, tek pred nama. 

Prodaja ulaznica do subote u ponoć 

Posle samo 24h koliko traje prodaja limitiranog kontigenta od samo 1.000 karata, Lovefest je skoro rasprodat. Za one koji još uvek nisu obezbedili svoju ulaznicu za ovogodišnje izdanje, ostalo je još malo vremena, i to mogu uraditi do sutra u ponoć putem sajta LOVEFEST, kao i svim poslovnicama tickets.rs ili Gigstixa. Cena za regularnu ulaznicu iznosi 34 evra, VIP iskustvo mogu obezbediti za 69 evra, dok akcija, gde za tri kupljenje, četvrta se dobija gratis, iznosi 102 evra. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>