Style

Ljubav

Neki znakovi Zodijaka skloni su provociranju partnera! Blizanac je jedan od njih!

Neki znakovi Zodijaka skloni su provociranju partnera! Blizanac je jedan od njih, a tu su i Vaga, Strelac, Škorpija i Riba. Ponekad, svoju prirodu pokrivaju izgovorom da na taj način iskazuju svoju ljubav.

Neki znakovi Zodijaka skloni su provociranju partnera! Blizanac je jedan od njih! Svet PlusPonekad se zapitamo da li nas partner namerno provocira i poigrava se sa nama, kako bi proverio koliko je ljubav zaista jaka ili je to njegova stvarna priroda, od koje ne može pobeći. 

Neki su horoskopski znakovi takvom ponašanju skloniji su od drugih i vole da koketiraju sa drugima iako su u ljubavim vezama. Ponekad, svoju prirodu pokrivaju izgovorom da na taj način iskazuju svoju ljubav.

Blizanac

Blizanci gotovo uvek koketiraju sa drugima i skloni su da to pokažu gde god da se pojave, što često njihove partnera vređa. Osim toga, ovaj horoskopski znak je zaljubljive prirode i zaljube se čim im se na nekome svidi jedna osobina. Premda znaju da otvoreno koketiranje nije u redu kad si u vezi, previše uživaju u takvim "igricama".

Vaga

Vage vole da ugađaju drugima, pa će napraviti sve da usreće svoje partnere. Zbog toga će često i pogrešno odlučiti na uštrb sebe, pa sebi znaju zakinuti u nekim stvarima, zbog čega im prigovaraju oni kojima je do njih iskreno stalo. Ipak, njima to ne smeta i ako nekog žele usrećiti pronaći će način da to i urade.
 

Ribe, Bik ili Škorpija? Ovo su najiritantniji znakovi Zodijaka!

Strelac

Najveći strah strelčeva je gubitak lične slobode, pa i na ljubavnu vezu gledaju kao na gubitak nezavisnosti. Skloni su da insistiraju da im partner dokaže da nisu svoju slobodu izgubili, a ako osete da ih neko "guši" - bez problema će izaći iz veze. 

Škorpija

Čim se nekom ozbiljno predaju, škorpije na sve gledaju intenzivnije i žele što dublju i smisleniju vezu. Zbog toga će često testirati odabranog partnera, da provere je li on jednako toliko posvećen zajedničkom cilju.

Ribe

Čak i kad je za donošenje neke odluke nužno realno razmišljanje, ribe će ići za onim što im kaže srce. Često će i "igrati igrice" tako da će druge navoditi da budu koketni u društvu njihovih partnera, da bi sebe mogli da predstave kao "fer igrače" za razliku od većine drugih.
 

Tri velika pomračenja! Horoskop otkriva šta će nam biti najteže!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti


>