Region

Svet

Veljko Ražnatović postao tata! Ceca blista od sreće!

Veljko Ražnatović postao tata! Ceca blista od sreće! Bogdana se porodila pre dvadesetak minuta carskim rezom u jednoj privatnoj klinici. Beba je teška 3kg i 360g, dugačka 53 cm, dobila je ocenu 10.

Veljko Ražnatović postao tata! Ceca blista od sreće! Screenshoot/Instagram



Uzbuđena porodica Ražnatović još jutros je krenula u bolnicu. Nasmejan i raspoložen prvi se uputio Veljko, koji sa nestrpljenjem iščekivao da postane tata.

Odmah nakon budućeg tate, put porodilišta krenule su Ceca, Anastasija i pevačicina sestra Lidija, koje se nalaze ispred bolnice, a mi vam donosimo i prve fotografije. Nasmejane i raspoložene dočekale su prelepe vesti, a pored supruge sve vreme se nalazio ponosni Veljko, koji je gledao rođenje sina.

Ponosna baka srećne vesti podelila je i putem društvene mreže Instagram, gde u društvu Anastasije kroz osmeh i pesmu saopštava da je dobila unuka: - Rodio se, rodio se, Željko. Juhuu - izgovara presrećna pevačica.



Nakon što su saznali lepe vesti, za portal Pink.rs oglasila se i Cecina prija Danijela Rodić, koja nije mogla da sakrije radost zbog rođenja svog prvog unuka i porođaja svoje ćerke Bogdane. Tašta Veljka Ražnatovića rekla je da je ovo za njih poseban dan.

Jao, presrećni smo! Ne mogu sada mnogo da pričam! Ali presrećni smo zbog rođenja unuka Željka - poručila je kroz suze radosnice Bogdanina majka Danijela!

Neka je zdrav i srećan - poručila je ona i prekinula vezu!



Podsetimo, Bogdana i Veljko su bili u dugoj vezi, a u novembru prošle godine su svoju ljubav krunisali brakom. 

Beba je teška 3kg i 360g, dugačka 53 cm, dobila je ocenu 10. Porođaj je obavljen pomoću carskog reza, a izvršio je doktor Milenko Proročić, koji je porodio i Veljkovu mamu Cecu, oba puta. Veljko je bio prisutan na porođaju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>