Region

Svet

Tanja Savić izgubila bebu! Sinove ne viđa! Suprug je jako surov prema njoj!

Tanja Savić izgubila bebu! Bila je to mala trudnoća, tek nekoliko nedelja. Prvo je, naravno, pokušala da popriča sa Dušanom i da najpre spuste loptu, pa je onda mislila da mu kaže šta se dešava, jer su oboje želeli i treću bebu... Sinove ne viđa! Suprug je jako surov prema njoj!

Tanja Savić izgubila bebu! Sinove ne viđa! Suprug je jako surov prema njoj! Screenshoot/Instagram



Tanja Savić preživljava pakleni period u životu, a nakon svađe sa suprugom Dušanom i nemogućnosti da vidi sinove Maksima i Đorđa, koji su sa ocem u Australiji, pevačica je izgubila i bebu.

- U momentu kada se najviše potresla, jer je shvatila da ne zna kada će joj se sinovi vratiti, a uz to je i sa Dušanom bila na ratnoj nozi, Tanja je posumnjala da je trudna. Bila je to mala trudnoća, tek nekoliko nedelja. Prvo je, naravno, pokušala da popriča sa Dušanom i da najpre spuste loptu, pa je onda mislila da mu kaže šta se dešava, jer su oboje želeli i treću bebu, međutim, on je baš bio surov - rekao je dobro obavešteni izvor, pa dodao:

- Nije hteo da popusti, a to je Tanju dotuklo! Mnogo se sekirala, što zbog svađe sa njim, što zbog sinova, koji su na hiljade kilometara daleko od nje i nema predstavu kada će moći da ih vidi. To što sa mužem nije u dobrim odnosima dodatno joj teško pada, pa se uplašila da li će i kada videti decu, a ne zna ni da li će brak sačuvati. Sve je to, očekivano, uticalo na njene hormone i psihofizičko stanje i došlo je do spontanog pobačaja. To je bila kap koja je prelila čašu. Tanja ni kriva ni dužna, a večito ispašta - završio je sagovornik.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Skandal/Alo

Povezane vesti:


>