Zadruga

Parovi

Janjuš mora da oženi moju ćerku! Majin otac traži pravdu!

Odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića intrigira verne pratioce rijalitija "Zadruga 3", a sada se ovim povodom oglasio i njen otac Taki. Janjuš mora da oženi moju ćerku! Majin otac traži pravdu!

Janjuš mora da oženi moju ćerku! Majin otac traži pravdu! Screenshoot/Instagram- Ne znam više šta da kažem za tog Janjuša. Sve mi se činilo kao Majina igra, ali da je on njoj obećao i da joj bebu pravi, e pa to je stvarno katastrofa - izjavio je on u intervjuu za "Star".

- Ja to neću dozvoliti. Moja ćerka ne može da bude sa oženjenim. Ako je bilo više od poljupca i ako ju je obrukao pred svima, e pa onda će morati da se razvede i da oženi moju Maju.

- Ja nešto čisto sumnjam da će ta njegova žena da mu pređe preko svega. Mislim da ga čeka da mu uzme pare, a posle će da ga šutne u zadnjicu. Ostaće taj na ulici ili će završiti kod mame i tate u Prijepolju, ako ga i oni prime - dodao je otac Marinkovićeve.
 

Ivana Vrbaški: Sve je otišlo predaleko! Evo šta kaže advokat! 

- I na Maju sam ljut. Šta je sebi dozvolila. Da našu porodicu tako bruka. Ja to ne dozvoljavam, a to zna i ona sama. Ako nastavi sa njim da se trpa, macka i štipka, ne da neću da je sačekam kad izađe iz rijalitija nego neću ni u kuću da je primim.

- Osramotila je i sebe, i mene, i celu porodicu - zaključio je zgranuto Taki.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs


>