Region

Svet

Andrej Maričić pobednik "Survivora" (Video)

U prvoj VIP sezoni  "Survivora Srbija“ nagrada od 50.000 evra pripala je TV voditelju Andreju Maričiću.

Andrej Maričić pobednik



"Pomešana su mi osećanja. Uvek sam verovao da sam na pravi način reprezentovao sebe i da će to ljudi ceniti. Smatram ovo pobedom cele ekipe. Ne znam kako ću potrošiti pare. Ne želim da brzam i razmišljam unapred" - rekao je Andrej.

Na Filipine je otišlo 16 poznatih ličnosti. Borili su se sa surovim uslovima i još težim zadacima, borili su se jedni protiv drugih i sami protiv sebe ukupno 32 dana. Četvoro je ušlo u finale. Dva muškarca i dve žene. Samo je jedan takmičar preživeo - Andrej.

U studiju TV Prve u sredu uveče ponovo su se sreli. Prisetili su su zemljotresa koji su ih zadesili na pustom ostrvu, gladi, otrovnih zmija i insekata, spletkarenja, svađa i ogovaranja, nepristojnih ponuda...

A onda je došlo vreme da Veliko veće od 11 članova glasa. Izbačeni iz rijalitija birali su između Goce Tržan, Andreja Maričića, Katarine Vučetić i Tonija Zena. Ali, prvo su iz finala morali da odstrane jednu osobu.

Za to vreme i publika iz celog regiona je porukama „davala vetar u leđa“ svojim favoritima. Glasovi iz Srbije računali su se kao jedan, a iz Makedonije i Crne Gore kao drugi glas. To je pridodato glasovima koje su već bili dali VIP robinzoni. Tako je Veće upotpunjeno Gocom Tržan, koja nije dobila nijedan glas od svojih saboraca.



Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>