Zadruga

Parovi

Marko Miljković iz očaja prešao sa Karića na Miću! Obezbeđenje reagovalo! (VIDEO)

Stefan Karić osudio Marka zbog ponašanja prema Anabeli, pa otkrio da je bio u sličnoj situaciji. Marko Miljković iz očaja prešao sa Karića na Miću! Obezbeđenje reagovalo! 

Marko Miljković iz očaja prešao sa Karića na Miću! Obezbeđenje reagovalo! (VIDEO) Screenshoot/Youtube"Rekao si da Marko Miljković ne bi mogao da ti bude prijatelj napolju, jer tvoji prijatelji ne opraštaju ono što je Marko oprostio Luni. Da li ti misliš da Marko stvarno laže Lunu da joj je oprostio ili stvarno nema stava i dostojanstva?" - bilo je pitanje za Stefana Karića.

"Više mi je nekako, da kažem, to što je bilo sa Anabelom, a ne sa Lunom. I sada sam baš pričao sa Ivanom, to za držanje Gastoza za ruke... " - rekao je Karić, a onda ga je Marko prekinuo.

"Šta bi ti uradio da te majka tvoje devojke napadne i vređa tvoju majku? Šta bi ti uradio? Ti bi prećutao? U rijalitiju gde je majka tvoje devojke rekla da će ti zagorčati život: "Ako preživite mene u ovom rijalitiju, onda je to stvarno ljubav", to je rekla! Samo te pitam." - rekao je Marko, Stefanu.

"Ja bih prećutao... Imao sam neke slične situacije. Ja ne bih uradio to kao što si ti! Ja sam ocu svoje devojke prećutao slične reči. Samo sam se okrenuo i otišao. Ti si muškarac i imaš 36 godina... "- rekao je Karić. 

Tokom rasprave Stefana Karića i Marka Miljkovića, nervoznom Marku je zasmetalo kada se Lepi Mića umešao, pa je počeo da ga napada, a obezbeđenje je moralo da reaguje.


"Uštinuo si Lunu malopre, j*bem ti mater u p*čku." - dobacivao je Marko.

"Pu, pseto jedno." - uzbratio je Mića.

"Mrš, bre, g*vno jedno. J*bem ti mater u p*čku. Sisaj ga." - nastaviljao je Miljković.

"Nek ti mama sisa." - pričao je Miljković.

"J*bi svoju mamu." - uzvratio je Mića.

"Skrećete sa teme, udarate na Lepog Miću, kada je Karić ustao da ispriča." - istakao je voditelj.

"Saru štipaj, p*čka li ti materina." - govorio je Marko.

Marko je gađao Miću flašom i pogodio Stefana, pa mu se izvinio, a svađa se nastavila.

"Kako k*ra Gale?" - pitao je Mića, a Milan je prekinuo sukob.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>