Region

Svet

Darko Lazić dobio tužbu! Ana Sević ga tužila zbog alimentacije!

Darko Lazić dobio tužbu od bivše supruge! Ana Sević ga tužila zbog alimentacije! Pevačica je presavila tabak i podnela tužbu protiv bivšeg supruga, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdržavanja njihove zajedničke ćerkice.

Darko Lazić dobio tužbu! Ana Sević ga tužila zbog alimentacije! Screenshoot/InstagramIako se u javnosti čini da su bivši supružnici Ana Sević i Darko Lazić u odličnim odnosima, to ipak nije tako! 

Kako „Alo!“ ekskluzivno otkriva, Sevićeva je nedavno podnela tužbu protiv bivšeg supruga za neplaćanje alimentacije, budući da Lazić od razvoda nijednom nije ispunio svoje obaveze. 

Kako su Ana Sević i Darko razvedeni duže od dve godine, dug je narastao na 900.000 dinara, saznaje gore pomenuti portal!

"Ana je presavila tabak i podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdržavanja njihove zajedničke ćerkice. Budući da njih dvoje nisu u braku više od dve godine, taj iznos je narastao na 900.000 dinara, Ana je rešila da novac potraži pravnim putem - rekao je izvor. 

 

Ana Sević je tužbu podnela u najstrožoj tajnosti i advokate zamolila za diskreciju, budući da su i ona i Darko javne ličnosti.

"Ana ne želi da javno blati oca njene ćerke, kako ne bi povredila osećanja malene Lorene. Ona samo želi da naplati ono što joj po zakonu pripada u iznosu koji je sud odredio. Budući da od razvoda Lazić nije dao ni dinara, Ana sada potražuje oko 8.000 evra." - kaže izvor i objašnjava zbog čega je Sevićeva tek sada tužila bivšeg supruga. 

"Ana nije želela da ga tuži ranije zbog toga što je Darko imao problema sa narkoticima, sa zakonom, a onda je doživeo i tešku saobraćajnu nezgodu. Tada joj je jedino bilo važno da se izvuče, ali budući da je sada dobro i da nastupa, da zarađuje, vreme je da svoje obaveze prema ćerki izmiri." - ispričao je izvor.

- Darko samo od jednog nastupa može da zaradi iznos koji duguje Ani. Međutim, njemu kao da nije bitno da li njegova ćerkica ima šta da jede, obuče... Stalno ju je lagao da će joj uplatiti danas-sutra, a ona mu je verovala. Tek je nedavno shvatila da od te priče nema ništa - ispričao je izvor.

"Zaista ništa ne bih komentarisala. O svom privatnom životu nikada nisam želela da pričam javno, pa će tako biti i ovoga puta. Nadam se da me razumete." - kratko je rekla Ana Sević za „Alo!“. 

Darko Lazić, koji za ćerkino izdržavanje bivšoj supruzi duguje 900.000 dinara, redovno se na društvenim mrežama hvali luksuznim životom. On i njegova verenica Marina nose isključivo garderobu poznatih svetskih robnih marki, kao i obuću, torbe, a nedavno se pohvalio i novim „poršeom“.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs


>