Zdravlje

Ljubav

Osam simptoma da energija loše utiče na zdravlje vašeg tela!

Osam simptoma da energija loše utiče na zdravlje vašeg tela! Svakog jutra obratite pažnju na jednu promenu! Ako ovo osećate, energija u vašem telu se naglo menja! 

Osam simptoma da energija loše utiče na zdravlje vašeg tela! Svet PlusNaša energija se stalno menja, kroz naša razna unutrašnja stanja, spoljašnje faktore, pomeranja zvezda i promene u kosmosu. Tokom promena energije, menjaju se i vibracione frekvencije. Zato je važno da čovek pokuša da teži najvećem idealu, a to je ravnoteža, odnosno postizanje balansa između frekvencije svog tela i frekvencija planete Zemlje.

Ovakve promene mogu biti znak rasta, ali i slabljenja energije. Činjenica je da se usled svake promene energije javljaju određeni simptomi koji nam na to ukazuju.

Prelazi energije dovode do sledećih opštih simptoma:
  • Umor - Osećate se iscrpljeno.
  • Bol u jednjaku - solarni pleksus raguje na promenu energije
  • Promene raspoloženja
  • Nekontrolisan apetit - ili konstantno osećate glad ili uopšte nemate apetit
  • Depresivna raspoloženja - javljaju se bez razloga
  • Upaljeno grlo
  • Svrab
  • Nenormalan ciklus spavanja
  • Buđenje ujutru sa glavoboljom i zvonjavom u ušima - najkarakterističniji simptom
  • Takođe, mogu se pojaviti migrene i bolovi u sinusima.
 

Prljava brineta! Najmodernija boja za kosu ove sezone! (VIDEO)
Naravno, skoro svi ljudi povremeno doživljavaju takve simptome, tako da može biti veoma teško shvatiti da li su posledica promene energije, vašeg životnog stila ili zdravstvenih problema.

Na primer: nakon što radite kasno u noć za računarom, gotovo sigurno ćete imati poteškoća sa spavanjem. Na isti način, stvari poput bolova u crevima i stomačnih tegoba mogu biti rezultat loše ishrane ili samo nedostatka određenih hranljivih materija (budite obavezni da se konsultujete sa svojim lekarom). Ali, sa druge strane, creva ili jednjak su deo vašeg tela koji je najuže povezan sa solarnim pleksusom; prema tome, takvo ponašanje tela takođe može biti znak energetske tranzicije.

Dakle, čini se da se neki od simptoma sa ove liste mogu u potpunosti izbeći, jer možete smatrati da su oni jednostavno posledica vašeg životnog stila. 

Ali razmislite o tome: 

Šta ako vaše telo sa razlogom pokušava da se reši svega što je suvišno, kako bi pronašlo višu frekvenciju vibracije koja će mu omogućiti da uđe u rezonancu sa frekvencijom vibracije celog Univerzuma?


Ostale teme o dijeti možete pronaći OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>