Zadruga

Parovi

Dragana Mitar o Edu, sinu, roditeljima i Zilhi! Zbog jedne reči prebledela! (VIDEO)

Nije mogla da sakrije izbezumljenost! Dragana Mitar o Edu Fetiću, sinu Joci, roditeljima i Zilhi Karišik! Zbog jedne reči prebledela!

Dragana Mitar o Edu, sinu, roditeljima i Zilhi! Zbog jedne reči prebledela! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Dragana Mitar je odgovarala na set pitanja predstavnika sedme sile:

"Dragana Edo ti je dao da biraš Beogbrad ili Novi Pazar, da li bi pristala da živiš tamo, iako bi znala da tmao možeš viđati njegovu bivšu ženu?" - glasilo je pitanje.

"To bi bilo isto, kao kada bi bilo obrnuta situacija. Ja da sam htela, ja bih išla, ali ne želim da se susrećem." - rekla je Dragana.

"Da li veruješ u vašu vezu i da li može da opstane napolju? Da li je realno da sa čovekom koji te gleda kao ovcu, koji te javno osramotio za ceo život, nazvao te rđom i devojkom za jednu noć, praviš planove za budućnost?" - glasilo je pitanje.

"Pa ne znam, najbolje je za sada da smo razdvojeni! Nije realno, najbolje je to što smo se razišli, možda je trebalo i ranije da se desi. Nije realno, kada se pomešaju razum i emocije."- rekla je Dragana.

"Šta misliš kako reaguju tvoji roditelji ili kako će tvoj sin reagovati kada mu u školi budu rekli da mu je majka za jednu noć i kupljena?" - glasilo je pitanje.

"To šta će biti i kako će biti, ja ću popričati sa roditeljima. Dete ne bih spominjala, kada se bude nešto tako desilo, ja ću znati šta ću da radim. Kada izađem napolje, ja ću znati šta ću da radim." - rekla je Dragana.

Zbog čega je Edo bio više puta na informativnom razgovoru u policiji? - bilo je dodatno pitanje.

"Ne bih to komentarisala, mi smo u svađi iznela i što treba i što ne treba. Ja ne želim o tome da pričam, on ako želi, neka kaže. Ne želim da pričam, jer takve stvari nisu za priču, pogrešno je izrečeno." - odgovorila je Dragana.




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>