Zadruga

Parovi

Jezivo! Anabela Atijas urlala na Marka Miljkovića! Ledi krv u žilama!

Nastavak turbulentne svađe Lune Đogani i Marka Miljkovića tokom prethodne žurke. Jezivo! Anabela Atijas urlala na Marka Miljkovića! Ledi krv u žilama!

Jezivo! Anabela Atijas urlala na Marka Miljkovića! Ledi krv u žilama! Svet PlusZadrugari su noćas imali priliku da pogledaju sve ono što su pričali prethodnih dana, slagali ili prećutali jedni drugima, a na kraju i nastavak turbulentne svađe Lune Đogani i Marka Miljkovića tokom prethodne žurke.

Svi zadrugari bili su skandalizovani ovim potresim scenama, pa je tako i Lunina majka najviše navukla tuge na svoje lice. Anabela Atijas nije mogla da gleda potresne kadrove, pa je sve vreme urlala iz petnih žila zbog Miljkovićevog nastupa.

Užas! Užas bre! Vidim svoje dete kako je neko maltretira! Ja ne znam Luna šta ti voliš, zaista. Svi sveci, pomozite ovoj devojci - urlala je Anabela.

Gagi Đogani od blama nije mogao da izdrži, te je napustio Belu kuću, a za njim je krenula i ćerka Luna, jer nije mogla da podnese kadrove koje je sama priredila svojim roditeljima.

 

Mesečni ljubavni horoskop za jun 2020. godine!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>