Zadruga

Parovi

Anabela, nasilna, agresivna i depresivna! Andrej joj to ne može oprostiti!

Ostala je bez njegove podrške! Anabela, nasilna, agresivna i depresivna! Andrej Atijas joj to ne može oprostiti! Stavio je tačku na vezu!

Anabela, nasilna, agresivna i depresivna! Andrej joj to ne može oprostiti! Screenshoot/InstagramAnabela Atijas je sudeći po izvoru koji je blizak porodici izgubila podršku svog supruga Andreja Atijasa. 

- Pitanje je i da li će je sačekati u studiju kada bude izlazila, ali definitivno će se po izlasku suočiti sa gubitkom partnera koji ju je bezrezervno podržavao svih ovih godina. Čak i ako odnese pobedu i vrati se kući sa novcem, džaba joj, jer Andreja više neće moći da vrati - tvrdi izvor blizak Atijasu.

Osim nasilja, agresije i depresije koje je pokazala, Andreju smeta i što ga stalno pominje. Kako nam je izvor rekao, svakodnevno se poteže priča o njegovim porocima, narkomaniji, alkoholizmu...

Credit: @VIP Radar  

- Mnogo mu to smeta jer je on iz te priče izašao davno. Uspešno se izlečio i ne voli da se vraća na taj period. Takođe, on nije učesnik rijalitija i ne želi da se o njemu priča, a stalno se priča. Zbog toga trpi neprijatnosti na ulici, u prodavnici... Preokupiran je ćerkom koju ima sa Anabelom, kao i Ninom, koja je Anabelina i Gagijeva ćerka, a o kojoj trenutno brine, i nema vremena da se bavi pričama iz rijalitiija - rekao je izvor za Alo.

Zbog svega navedenog, Andrej Atijas je doneo odluku da se povuče. Izjave za medije ne daje, a na poruke ne odgovara.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>