Region

Svet

Operacija?! Severina pokušava da izbegne tako radikalnu metodu!

Severina Kojić navodno već godinama muku muči sa kičmom, a fizioterapija na koju ide sve manje joj pomažu, pa je, kako se tvrdi. operacija sve izvesnija opcija. Pevačica pokušava da izbegne tako radikalnu metodu!

Operacija?! Severina pokušava da izbegne tako radikalnu metodu! Screenshoot/InstagramSeverina pokušava da izbegne tako radikalnu metodu, užasava se operacije kičme. Zato godinama isporobava sve metode lečenja za koje čuje. Kada su joj se prvi put pojavili bolovi mislila je da je to bezazleno. Svakog bole leđa kad predugo stoji ili sedi, ali to je postalo učestalo. Tada je potražila pomoć najboljih stručnjaka koji su joj rekli da je jedino rešenje operacija – počinje priču dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Njoj to nije odgovaralo, pa je krenula po drugo mišljenje, uverena da skalpel može da se izbegne. Razni fizioterapeuti su joj obećavali poboljšanje, neki i potpuno izlečenje. Sve je probala, gubila vreme, bacala silne pare, ali jednostavno ne može. Nakratko, bol se smanji, ali opet se vrati i to vreme olakšanja sve je kraće. Kažu da su njeni problemi sa kičmom posledica stajanja. Plus ona je ceo život na štiklama. Zatim, skače na bini, igra… I nije jedina koja se bavi tim poslom, a ima problem sa kičmom. 
 

Ove modne kombinacije diktiraju letnju sezonu!Credit: @Severina  


"Sve vreme ona radi vežbe koje su joj preporučili fizijatri. Pazi na držanje, ali bolovi ne nestaju. Operacija postaje sve izvesnija opcija, ali Seve se jako plaši. Svesna je da postoji opasnost od komplikacija, posledica, pa čak i toga da ostane invalid. Zato i trpi, kad krenu jaki bolovi naguta se lekova ili primi injekciju i očigledno dok ne bude pala u krevet neće pristati da ode pod nož."

"Naravno, tu je i strah koliko bi trajao oporavak. Koliko ne bi smela da radi i da bude aktivna, jer ipak ona od toga živi. A tek sada ne može sebi priuštiti taj luksuz da mesecima leži." – kaže dobro obavešten izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet

Povezane vesti:


>