Zadruga

Parovi

Izbacivanje - Zadruga 3: Miona otkrila šta to Janjuš krije! (VIDEO)

Noćas se održalo izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 3", te je imanje u Šimanovcima napustila Miona Jovanović. Ona je u studiju otkrila da je Maja odlepila za Janjušem ali i šta to Janjuš krije...

Izbacivanje - Zadruga 3: Miona otkrila šta to Janjuš krije! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
"Bilo je prelepo. Ovo je prelepo iskustvo i drago mi je zbog toga. U ovom trenutku je možda najteže Mimi. Mene to nije negde moglo da dotakne šta su pričali za nas. Kako prođe neki zadrugar smeju nam se, dobacuju... Nisam imala problem s tim, jer ja znam šta i kako." - rekla je Miona.

"Maja je odlepila za Janjušem, ona ne vidi dalje od Janjuša, to se toliko po njoj vidi da su suvišne reči. Ovo što sam ja videla je da taj pogled govori više od hiljadu reči. Janjuš je svestan toga, ali to krije iz nekih razloga. Njemu je lakše da priča da ne zna ništa, sigurno postoji nešto s njegove strane. Malo je falilo da ode i kući pre neko veče. Da je on čist, ne bi se odvajao od nas." - rekla je Miona i dodala:
"Ja sam rekla šta se desilo i on od tada nema lepo mišljenje o meni. Meni je sve jasno. Jedina Majina i moja tema za priču je bio Janjuš: "Šta da radim s njim, ima nešto sto posto, oseća on nešto, ja to vidim", kada sam je pitala za garderober i poljubac s njim, ona mi se samo nasmejala, ja sam videla sve u njenim očima." - dodala je Miona.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>