Region

Svet

Region

Osveženje u nastavku seriji Južni vetar!

Osveženje u nastavku seriji Južni vetar! Gledaćemo najmanje još jedan film i seriju, a evo koje glumice režiser želi da vidi uz Maraša i ekipu!

Osveženje u nastavku seriji Južni vetar! Screenshoot/InstagramNastavak filma "Južni vetar" stiže početkom sledeće godine, a opet ćemo gledati i seriju od 14 epizoda, potvrdio je režiser Miloš Avramović za "Srpski telegraf".

On je prokomentarisao i tračeve koji su se pojavili u domaćim medijima, da glavna zvezda Miloš Biković više neće biti deo ovog projekta.
 

Serija Tajkun poslednja epizoda! Samoodbrana! (VIDEO)Avramović je rekao da Biković, naravno, ostaje jer je "srž ovog projekta", a da će mu se možda pridružiti dve poznate domaće glumice!

"Voleo bih da sarađujem sa dve glumice koje jako poštujem i volim, a to su Sloboda Mićalović i Nataša Ninković. Nadam se da će u nastavku biti prostora za njih, možda već u drugoj sezoni serije, videćemo," rekao je on.

Avramović je ranije za Mondo kazao da bi priču o Marašu i ostatku ekipe iz beogradskog podzemlja mogao da snima "u nedogled"!

"Ja zaista uživam radeći ovu priču. Uživam u pisanju ovih likova, u istraživanju njihovih sudbina, razvoja u raznim situacijama... Mislim da ova priča može da bude samo interesantnija i interesantnija, bolja i bolja. Ovi likovi su toliko inspirativni, da mi njihovu priču možemo da pričamo u nedogled. Sve dok publika bude želela da gleda, mi ćemo je praviti," rekao nam je Avramović.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>