Region

Svet

Region

Osveženje u nastavku seriji Južni vetar!

Osveženje u nastavku seriji Južni vetar! Gledaćemo najmanje još jedan film i seriju, a evo koje glumice režiser želi da vidi uz Maraša i ekipu!

Osveženje u nastavku seriji Južni vetar! Screenshoot/Instagram



Nastavak filma "Južni vetar" stiže početkom sledeće godine, a opet ćemo gledati i seriju od 14 epizoda, potvrdio je režiser Miloš Avramović za "Srpski telegraf".

On je prokomentarisao i tračeve koji su se pojavili u domaćim medijima, da glavna zvezda Miloš Biković više neće biti deo ovog projekta.
 

Serija Tajkun poslednja epizoda! Samoodbrana! (VIDEO)



Avramović je rekao da Biković, naravno, ostaje jer je "srž ovog projekta", a da će mu se možda pridružiti dve poznate domaće glumice!

"Voleo bih da sarađujem sa dve glumice koje jako poštujem i volim, a to su Sloboda Mićalović i Nataša Ninković. Nadam se da će u nastavku biti prostora za njih, možda već u drugoj sezoni serije, videćemo," rekao je on.

Avramović je ranije za Mondo kazao da bi priču o Marašu i ostatku ekipe iz beogradskog podzemlja mogao da snima "u nedogled"!

"Ja zaista uživam radeći ovu priču. Uživam u pisanju ovih likova, u istraživanju njihovih sudbina, razvoja u raznim situacijama... Mislim da ova priča može da bude samo interesantnija i interesantnija, bolja i bolja. Ovi likovi su toliko inspirativni, da mi njihovu priču možemo da pričamo u nedogled. Sve dok publika bude želela da gleda, mi ćemo je praviti," rekao nam je Avramović.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>