Region

Svet

Region

Serija Tajkun poslednja epizoda! Samoodbrana! (VIDEO)

Serija "Tajkun" deseta i poslednja epizoda, biće emitovana u nedelju 17. maja na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS1 u ponedeljak 18. maja u 20:05 časova. Nužna samoodbrana!

Serija Tajkun poslednja epizoda! Samoodbrana! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U predhodnoj epizodi serije "Tajkun":

Biznismen Vladan Simonović, vlasnik kompanije Sigma, došao je na sahranu svoje dugogodišnje saradnice Lidije, koja je zadavljena. Njen brat, Nikola, policijski inspektor, zahteva od Vladana da se što pre udalji sa sahrane smatrajući da je Lidija nastradala zbog saradnje sa Vladanom.

 Na sahrani je i tužilac Mišić, koji se obrati Kseniji, Vladanovoj ljubavnici. Mišić obeća Kseniji da će joj pomoći u vezi sa oslobađanjem brata koji je u zatvoru u Grčkoj ukoliko pristane na saradnju sa tužilaštvom koje istražuje sumnjive poteze u poslovanju kompanije Sigma.
 

Serija - Znam da je ovo istina! Potpuno drugačiji blizanci! (VIDEO)






Deseta, poslednja epizoda serije "Tajkun"

Biznismen Vladan Simonović bio je prinuđen da upotrebi vatreno oružje da bi spasao svoj i život svoje ljubavnice, Ksenije. Tužiteljka Jovana Nestorović poziva svog bivšeg momka, inspektora Nikolu Božovića, da dođe kod nje.

Međutim, pre toga sretne Balšu, saradnika Vladana Simonovića, koji za sve zločine koji su se pojavili u vezi sa privatizacijom kompanije "Dunav" optuži Vladana i zatraži da ga što pre uhapse. 

Vladana oslobode optužbi zbog upotrebe vatrenog oružja i okarakterišu to kao nužnu samoodbranu. I sada mu je potpuno otvoren put za privatizaciju "Dunava".

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>