Region

Svet

Sandra Obradović objavila snimak na kom dobija batine! (VIDEO)

Sandra Obradović objavila snimak na kom dobija jezive batine od bivšeg dečka! Uznemirujuć sadržaj! Priznala je da je trpela nasilje dve godine...

Sandra Obradović objavila snimak na kom dobija batine! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Sandra Obradović, koja je prošle subote završila na trežnjenju u policiji posle sukoba sa bivšim partnerom Vladimirom Babićem, kojeg je optužila da ju je pretukao, a medijima je priznala da je trpela nasilje već dve godine.

Sandra je u toku večeri došla po svoju bebu, ali drama se nastavila ispred stana kada je došla i policija.

 "Ja sam tek saznala da on moje dete drži protivzakonito kod sebe i da nema ni jedan papir od socijalne službe kojom mi je pretio. Ni jedna socijalna služba njje o tome obavestena niti je dala dozvolu da mi se dete uzme. Obavestila sam policiju o otmici i sa njima došla do stana, ali me je na vratima odgurnuo Vladimirov otac i zabranio mi da udjem i uzmem svoje dete- rekla je Sandra ekskluzivno za “Alo!” i dodala da se neće pomeriti dok svoju sedmomesecnu bebu ne bude držala u svom naručju!"
 

Osman Karić: Stefana sam posrbio i vratio u pravoslavnu veru!





Policija je trenutno u stanu i pregovara sa Vladimirom. Moje dete place sve vreme i ja ne mogu da ga utesim i umirim- rekla je kroz suze, drhtavim glasom Sandra.



- Nas dvoje nismo u braku i od njegovog rodjenja ja jedina o njemu brinem. Videla sam ga danas u autu, dete nije sa njim. Mog dečaka čuvaju bebisiterke.

Sandra Obradović je danas na Instagramu objavila snimak na kom je partner udara iz sve snage dok ga ona snima mobilnim telefonom.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>