TV Show

Parovi

Vesna Dedić i emisija - Balkanskom ulicom, na drugoj televiziju!

Vesna Dedić i emisija "Balkanskom ulicom", na drugoj televiziju! Ona je nakon 30 godina saradnje u martu ove godine rešila da sa autorskom emisijom napusti Javni servis Srbije, a trenutno uređuje studio u kojem će narednih dana ugostiti sagovornike.

Vesna Dedić i emisija - Balkanskom ulicom, na drugoj televiziju! Screenshoot/InstagramNakon što je, kako su sa RTS-a istakli, Vesna Dedić inicirala da se sporazumno raskine ugovor posle tri decenije uspešne saradnje, voditeljka je nakon brojnih pregovora odlučila da sa autorskom emisijom ipak pređe na drugu televiziju.

- Vesni nije bilo lako da napusti RTS i ekipu sa kojom je godinama sjajno sarađivala. Ipak, shvatila je da je vreme da ode, a kada se pročulo da je dala otkaz pristigle su brojne ponude. Pregovarala je sa televizijama i portalima i nakon što je razmislila o ponudama koje je dobila sa različitih strana, njen izbor je pao na jednu drugu televiziju - otkriva izvor i dodaje:

- U narednih nekoliko dana će početi sa snimanjem. Sprema se uveliko i traži sagovornike koje će ugostiti, a ono čemu je trenutno posvetila najviše pažnje jeste uređenje studija. I sama se bacila na izbor scenografije, vodi računa o svakom detalji u želji da sve bude baš onako kako je zamislila. Ipak je ovo prvi put posle 30 godina da će emisija biti u novom ruhu i okruženju.


 

Kako se dalje saznaje, suština same emisije "Balkanskom ulicom" se neće promeniti sa transferom.

- Što se koncepta emisije tiče, ostaće sve isto, neće biti nekih većih izmena. To je Vesnino autorsko delo i dala mu je svoj pečat, a čelnici druge televizije su se složili sa njenim predlogom da sve ostane baš kako je godinama unazad radila i postigla uspeh. Iako joj je teško pao odlazak sa RTS-a, Vesna se raduje novom početku i puna je entuzijazma - zaključio je izvor.


Kako bismo proverili navode, stupili smo u kontakt sa Vesnom Dedić koja je bila tajanstvena i poručila da još uvek ne može da priča o detaljima prelaska.

- Ne mogu još uvek ništa da pričam, ni o pregovorima ni o emisiji. Tek za jedno nedelju, dve ću se oglasiti povodom prelaska - kratko je poručila voditeljka.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>