Zadruga

Parovi

Miljana i Marija Kulić se izmirile uprkos zabrani prilaska od 30 dana!

Miljana i Marija Kulić se izmirile uprkos zabrani prilaska od 30 dana! Donedavne učesnice rijalitija "Zadruga 3"  izazvale su nezapamćenu pompu u domaćoj javnosti u toku jučerašnjeg dana, budući da su zbog verbalnog sukoba pozvale policiju, a zatim i Hitnu pomoć u svoj dom.

Miljana i Marija Kulić se izmirile uprkos zabrani prilaska od 30 dana! Screenshoot/Instagram
Ipak, da su u veoma kratkom roku izmirile sve nesuglasice dokazala je rijaliti zvezda kada se u toku današnjeg dana uključila u "lajv" na Instagramu, a poznato je da je Miljani juče zabranjeno da prilazi majci, i to čak 30 dana.

Naime, pratioci su mogli da je vide kako opušteno sedi u dvorištu svog doma sa majkom, koja je, pak, bila nervozna zbog intervencije koju je imala, te se zbog bolne rane od zuba ubrzo povukla na počinak.

Pre nego što se povukla u spavaću sobu, Marija Kulić je otkrila da njena ćerka više ne konzumira alkohol, što joj, sasvim očekivano, donosi mir, budući da su na imanju u Šimanovcima najžešće rasprave imale upravo zbog pića koje, prema mišljenju Kulićeve, "majka maloletnog deteta ne treba da koristi".

U nekoliko kadrova moguće je bilo videti i Miljaninog oca Sinišu kako se igra sa unukom Željkom, te su pratioci sa radošću konstatovali da u domu Kulića ponovo vlada mir.

Podsetimo, rijaliti zvezda je donedavno živela sa nekadašnjim emotivnim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, ali su svaki kontakt prekinuli nakon što ga je, prema njenim rečima, uhvatila u konzumiranju zabranjenih supstanci.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo


>