Zadruga

Parovi

Zilha i Edis Fetić u zagrljaju! Ovaj snimak će Dragani najteže pasti! (VIDEO)

Ovih dana glavna tema u rijalitiju "Zadruzi 3" su Dragana Mitar i njen oženjeni ljubavnik Edis Edo Fetić. Ovaj snimak će Dragani najteže pasti! Zilha i Edis Fetić u zagrljaju!

Zilha i Edis Fetić u zagrljaju! Ovaj snimak će Dragani najteže pasti! (VIDEO) Screenshoot/YoutubePrethodne noći, tokom emisije "Gledanje snimaka" pušten je klip na kome se vidi da je Zilha, Edova supruga, dopratila aktuelnog zadrugara do Šimanovaca kada je ušao u "Zadrugu". Snimak možete pogledati OVDE.

Edo je prvo rekao da se seća ovog snimka da bi, nakon Draganinog izlaganja, promenio mišljenje i rekao da se ne seća, što je sve zadrugare i gledaoce šokiralo. Međutim, Pink.rs je došao u posed još jednog klipa koji bi mogao da osveži Edovo pamćenje.

Naime, na snimku do kog smo došli u posed vidi se da su Edo i Zilha živeli zajedno pre nego što je on ušao u Zadrugu, te da su se družili sa prijateljima, a Fetić je čak i grlio i ljubio svoju suprugu!

Obzirom na to da je Dragana zbog svega što je videla sinoć prolila gorke suze, nema sumnje da će joj ovaj snimak još teže pasti.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu u nastavku.
 

Frizure za 2020. godinu! Dužina, boja i još po nešto!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>