Region

Svet

Ćerka Sinana Sakića van sebe nakon požara! Rašid Sakić podmetnuo požar!

Ćerka Sinana Sakića van sebe nakon požara! Ćerka pokojnog pevača uplakanim glasom kaže da je očajna, te da veruje da je njen brat Rašid Sakić podmetnuo požar, s obzirom na to da joj mesecima unazad preti.

Ćerka Sinana Sakića van sebe nakon požara! Rašid Sakić podmetnuo požar! Screenshoot/Instagram



Kuća Sinana Sakića u Loznici, čija je vlasnica sada njegova ćerka Đulkica Sakić Amzić, potpuno je izgorela danas, u utorak 5. maja.

Ćerka pokojnog pevača uplakanim glasom kaže da je očajna, te da veruje da je njen brat Rašid Sakić podmetnuo požar, s obzirom na to da joj mesecima unazad preti.

- Nisam u Loznici, u Švajcarskoj sam. Pretio je da će napraviti ovako nešto i, evo, osvetio mi se, ako se to tako može reći - počinje uplakana Đulkica, aludirajući na Rašida.

- On je dobio priliku da bude sa svojim ocem, da se oduži za sve što mu je uradio, a nijednom se nije udostojio da ga poseti u bolnici i pita ga kako je. On je ovim samo dokazao da nije njegov, od njegove duše, može samo da se zove Sinanovim sinom - kaže nam Đulkica.

- Sinan je bio čovek satkan od duše, od emocija, nije mogao mrava da zgazi... Ja Rašidu skidam kapu, samo je zgazio svog oca. Njegov otac je krvavo radio i umro je radeći. Na kraju dobiješ da ti neko zapali kuću... Zapalio si svoju očevinu... Nadam se da će ga policija uhapsiti - u suzama kaže Sinanova ćerka.

- Eto, brat... Kad je otac hteo da ga se odrekne, mi mu nismo dali. "Teško se samo mojoj Sabini kad ja budem umro", to je hiljadu puta rekao. Za nju se najviše i plašim, rekao joj je da će joj čupati kosu s glave - priča potresena Đulkica.

Đulkica za kraj kaže da su i ona i njena majka Sabina prijavile Rašida policiji, zbog pretnji koje navodno dobijaju od njega.
 

Pevačica Kejdi Grovs umrla prirodnom smrću u tridesetoj godini!



 


Rašid Sakić, sin pevača Sinana Sakića, pravosnažno je osuđen na 12 godina zatvora, jer je ubio Dragoljuba Despotovića i pokušao da ubije Radomira Lazića 22. maja 2002. u Loznici.


U toku tuče ispalio je više hitaca iz svog pištolja u pravcu obojice. Jedan od metaka pogodio je Despotovića, nanevši mu povrede usled kojih je odmah preminuo, dok je Lazić uspeo da pobegne sa lica mesta nepovređen. Lazić je osuđen jer je pokušao da ubije Sakića, pošto je tokom tuče u Sakića ispalio više hitaca i lakše ga povredio.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>