Region

Svet

Boris Novković inspirisan situacijom objavio pesmu - Moj grad bez ljudi!

Reginalni kantautor Boris Novković inspirisan trenutnom situacijom je objavio emotivnu pesmu „Moj grad bez ljudi“. 

Boris Novković inspirisan situacijom objavio pesmu - Moj grad bez ljudi! Promo
Reginalni kantautor Boris Novković inspirisan trenutnom situacijom je objavio emotivnu pesmu „Moj grad bez ljudi“. Boris je autor muzike i teksta,  aranžman i produkcija Hrvoje Prskalo, reditelj spota i autor fotografija je Raul Brzić, izdavač Croatia Records.

„ Baš negde oko pojave korone moj producent Hrvoje Prskalo i ja krenuli smo u rad na mom novom albumu. Što zbog solidarnosti, što zbog novonastale situacije, muzika je utihnula na neko vreme i stali smo sa radom na istome. Tamo negde u dugim noćima karantina stihovi su tiho zakucali na vrata moje inspiracije. Jednostavno  sve ono što svi skupa prolazimo, sva nada, sva zabrinutost i svo zajedništvo stalo je u tu pesmu. 

Osetio sam da je trenutak da je objavim jer verujem da poruke ljubavi i nade kroz ove stihove dotiču sve nas,  naše porodice, prijatelje, komšije... Zato neka ova pesma ostane kao dokument zajedništva i ljudskosti za neka nova pokoljenja, kao dokaz da smo vođeni Božijom ljubavi, jednom prolazili veliko iskušenje. Sve smo snimili on-line iz naših kuća. Pesmu sam odsvirao producentu Hrvoju preko mobilnog koji je majstorski osetio atmosferu i postavio  aranžman i produkciju, a otpevao sam je opet putem mobilnog telefona. S nestrpljenjem očekujem vaše komentare i kritike, nadam se da će vam se svideti.“
završava Boris Novković  i nada se da će svoju publiku obradovati novim albumom na jesen.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>