Region

Svet

Priveden muškarac koji je upao na imanje Nataše Bekvalac!

Priveden muškarac koji je upao na imanje Nataše Bekvalac, on je nosio pevačici poklon i cveće, a kako prenose beogradski mediji  priveden je na saslušanje! 

Priveden muškarac koji je upao na imanje Nataše Bekvalac! Screenshoot/Instagram



Nepoznati muškarac je juče upao u Natašinu kuću i prvo je naišao na njenu majku na ulaznim vratima. Kada ga je pitala ko je on, rekao je da je prijatelj i da je došao da donese poklone. Prošao je pored njene majke i počeo da traži Natašu po kući. Kada ga je ugledala, pevačica mu je rekla da izađe napolje, jer će zvati policiju, te da ne zna ko je on. Nakon negodovanja, izašao je iz kuće i pobegao trčeći, a Nataša je slučaj prijavila policiji.

On je malo nakon toga priveden u policijsku stanicu, a vrlo brzo utvrđeno je da nije psihički stabilan. Govorio je da poznaje Natašu, a otkriveno je i da je na društvenim mrežama godinama ostavljao neprimerene komentare ispod njenih objava. Navodio je, između ostalog, i da je "ludački voli", dok je Nataša Bekvalac zbog ovoga odlučila da sa ćerkama ode sa salaša, na kojem je bila prethodna dva meseca.

-Nataša je u policijskoj stanici dala izjavu, bila vidno je potresena svim onim što se dogodilo na njenom imanju u Čeneju - rekli su u toku dana iz pevačicinog PR tima za "Premijera - Vikend specijal".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>