Region

Svet

Region

Nova krimi priča Monopol! Da li će zaseniti Južni vetar!

Da li će zaseniti Južni vetar! Nova krimi priča "Monopol"! Slogan filma je "Preživi dok ne stane", a "Film i TV" piše da je u pitanju holivudski ambiciozna gangsterska priča koja ujedinjuje podzemlje celog Balkana.

Nova krimi priča Monopol! Da li će zaseniti Južni vetar! Screenshoot/Instagram



"Monopol" je novi film u regionalnoj produkciji, koji pretenduje da postane konkurencija najvećem bioskopskom hitu 2018, filmu "Južni vetar" koji je u međuvremenu iznedrio i izuzetno gledanu TV seriju.

Slogan filma je "Preživi dok ne stane", a "Film i TV" piše da je u pitanju holivudski ambiciozna gangsterska priča koja ujedinjuje podzemlje celog Balkana.

Režiju i scenario potpisuje slovenački autor Daniel Utješanović, a glavne uloge tumače Mima Karadžić, Aleksandar Radojičić, Goran Bogdan, Ivan Herceg, kao i pevač Leon. Film se snimao u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Italiji, ali je snimanje obustavljeno sredinom marta zbog korona virusa.
 

Premijera: Film - Dara iz Jasenovca!



Utješanović je inače producent, ali i kaskader koji je radio na svetski poznatim naslovima "Point break", "Inferno", "Ratovi zvezda: Poslednji džedaj" i drugim.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mondo

Povezane vesti:


>