Region

Svet

Zorana Pavić: Ovo je moja velika pobeda

Pevačica i učesnica „Farme" Zorana Pavić u intervjuu priča kako je preživela sve napade na imanju u Lisoviću i niske udarce koje su joj zadale Eva Ras i Vendi. Ona smatra da Katarina ne poseduje kvalitete jednog pobednika na koje Srbija treba da bude ponosna.

Zorana Pavić: Ovo je moja velika pobeda



"Mislim da, pravno gledano, u glasanju nije bilo problema i da su ti glasovi stigli, ali da su bili organizovani. Uostalom, to nije zabranjeno da jedan čovek pošalje milion glasova sa različitih brojeva. Marijan je pametan čovek i nadam se da zna šta radi kada se upustio u sve to oko regularnosti glasanja. Ja Katarini želim da je živa i zdrava, ali mislim da ne poseduje osobine na koje mlade devojke treba da se ugledaju. Njena pobeda nije stav naroda, u šta se uveravam svakodnevnim susretom sa ljudima na ulici. Na „Farmi" treba da pobedi vredan, dobar i radan čovek, koji pri tom poštuje kolege i ukućane. To se i desilo, ali na prvoj „Farmi". Koju poruku Katarinina pobeda šalje Srbiji"?

Šta misliš da je bio razlog što je Katarina izmislila tvoju masturbaciju u krevetu?

"Ne samo ona već i drugi koji su me napadali mislim da su videli u meni glavnog favorita kome ništa nisu mogli da zamere, pa su pokušavali da mi veštački nametnu nešto što ja nisam. Neke snimke nikada u životu neću pogledati jer će me samo podsećati kako sam se u tom trenutku osećala".

Ipak, Eva te je nazvala baba-devojkom i „počastila" još mnogo gorim uvredama.

"Iz poštovanja prema njenim godinama i bolesti, ja sam i posle toga razgovarala sa njom. Želim da verujem da ona nije takav čovek, već da je to bila njena taktika. Naravno, ne treba izostaviti kakav je to čovek ako bira takvu taktiku. Ona je bila uverena da sam ja jedan od favorita i zato me je šikanirala. U laži i podmetanjima išla je mnogo dublje od svih farmera".

Vendi je imala poseban pik na tebe i mnogi smatraju da je ona svojom provokacijom u stvari tebe uzdigla?

"Ne može mene niko uzdići ako ja nemam vaspitanje u sebi. Toj ženi u životu neću izgovoriti ime jer to ne zaslužuje. Na sve njene napade reagovala sam civilizovano i pokazala da se tako mogu izboriti. Svi koji su mene napadali na imanju i sve što su za mene govorili u stvari govori o njima".

Kakvi su ti dalji planovi?

"Ovo je moja velika pobeda jer sam umesto na teškim drogama, na kojima sam mogla završili posle takvih šikaniranja, izašla uzdignute glave. Stojim iza svakog postupka na „Farmi". Sada nastavljam svoj „Kabare" i spremam maksi singl za koji ću uraditi i spot. U toku su pregovori da pravoslavnu Novu godinu pevam sa Jovanom Pajić".

izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>