Zdravlje

Ljubav

Med i jabukovo sirće na prazan stomak sprečiće šlog i infarkt!

Ova stanja vodeći su uzrok smrti u našoj zemlji, ali postoji prirodan način da ih sprečite. Med i jabukovo sirće na prazan stomak sprečiće šlog i infarkt! 

Med i jabukovo sirće na prazan stomak sprečiće šlog i infarkt! Svet Plus
Kardiovaskularne bolesti, različita koronarna stanja i stanja tromboza veoma su učestali poslednjih decenija, kako kod nas, tako i u svetu. Statistika kaže da je infarkt miokarda vodeći uzrok smrti u Srbiji. Ta tužna statistika ne menja se, već eksponencijalno raste već godinama.

Pored toga što su medicina i farmaceutska industrija drastično napredovala i na raspolaganju su brojni lekovi koji preveniraju kardiovaskularna stanja, kao i intervencije koje sa minimumom invanzivnosti spašavaju živote ljudi, učestalost ovih oboljenja ne jenjava.

 

Međutim, postoje mera prevencije koje možete vrlo lako i jednostavno uvesti u vašu svakodnevnu rutinu, koje vam neće oduzeti više od dva minuta vremena, a blagotvorno će delovati na vaše krvne sudove i kardiovaskularni sistem.

Naime, sve što je potrebno da uradite da biste sprečili potencijalni infarkt ili šlog, jeste da ujtru u čaši mlake vode razmutite kašičicu meda i kašiku jabukovog sirćeta i to popijete na prazan stomak.
 

Jačanje imuniteta uz ukusni napitak! (RECEPT)

Soda bikarbona, peršun i limun! Recept koji podiže imunitet na maksimum!


 

Ovaj napitak poznat je od davnina u našem narodu i tvrdi se da su njegova blagotvorna dejstva na krvne sudove, koagulaciju krvi i srčani mišić nemerljivo velika.


Pridržavajte se ove rutine, jer je kontinuitet i redovno uzimanje od presudnog značaja.

 

Naravno, ukoliko bolujete od već postojećeg kardiološkog stanja, nikako ne smete prestati da uzimate prepisanu terapiju, već samo istoj dodajte ovaj jutarnji ritual, koji će osnažiti srce i pročistiti vaše krvne sudove.

Ukusne i zanimljive recepte možete pogledati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>