Zdravlje

Ljubav & Sex

Profesor doktor Ivan Pavlovič: Zašto je soda bikarbona lek 21. veka!

Profesor doktor Ivan Pavlovič Neumivakin u svojoj knjizi "Soda" otkriva zašto  je soda bikarbona lek 21. veka! Ovaj doktor je proučavao iskustva mnogih naučnika i istraživača, i sa višemilionskom publikom podelio svoju metodologiju lečenja zasnovanu na upotrebi sode bikarbone.

Profesor doktor Ivan Pavlovič: Zašto je soda bikarbona lek 21. veka! Screenshoot/YoutubeMitovi i stvarnost, kao i tokom predavanja i ličnih sastanaka, doktor stalno govori o lekovitom potencijalu sode bikarbone i ističe da veruje da je ovaj beli prah lek 21. veka!

Ovaj doktor je proučavao iskustva mnogih naučnika i istraživača, i sa višemilionskom publikom podelio svoju metodologiju lečenja zasnovanu na upotrebi sode bikarbone.

Profesor preporučuje uzimanje sode ujutro i uveče na prazan stomak 20-30 minuta pre jela. Preporučljivo je uzeti još jedanput popodne. Ipak, profesor Neumivakin ne preporučuje da se odmah krene sa velikim dozama.

“Početna doza može biti pola kašičice sode bikarbone razblažene u toploj vodi ili mleku (1 kašika). Tri dana uzimajte sodu, pa napravite tri dana pauze”, preporučuje doktor.

Ako telo normalno prihvati takav tretman, doza se može povećati na 1 kašičicu. Ponovo uzimajte 3 dana pa napravite isto toliku pauzu.

Mnogi ljudi sada pate od pojačane kiselosti (acidoze) zbog prisustva otrova u hrani, vazduhu i vodi, uključujući pesticide. Mentalni poremećaji, uključujući strah, anksioznost, iritaciju, depresiju, bes, zavist ili mržnju, takođe izazivaju acidozu i samotrovanje tela. Duga upotreba lekova takođe će negativno uticati na kiselost probavnog sistema.
 

Ricinus i soda bikarbona kao lek za 24 bolesti!


Kako se soda ponaša u ljudskom telu?

Zbog neutralizacije kiselosti, soda bikarbona doprinosi održavanju normalne acidobazne ravnoteže i povećanju alkalne rezerve u telu. Upotrebom sode možete očistiti krvne sudove, ukloniti kiseline u jetri i bubrezima, gastrointestinalnom traktu, tvrdi profesor. On dodaje da, ako se malo prekorači doza, moće doći do laksativnog efekta.

Profesor tvrdi da soda pomaže ćelijama da obnove energiju i da pomaže biohemijskimh procesima povećanjem hemodinamike. Takođe veruje da pozitivnoutiče na poboljšanu apsorpciju kiseonika u tkiva. Kao rezultat toga, poboljšava se zdravstveno stanje i povećavaju se mentalne i fizičke sposobnosti.

Neutralizacijom kiselosti, dr Neumivakin tvrdi da urin postaje alkalan, što će olakšati rad bubrega, sprečavajući stvaranje kamena i štedeći fizilku i mentalnu energiju.

“Creva će bolje raditi ako uzimate sodu bikarbonu s toplim mlekom, jer nastaju alkalne natrijumove soli aminokiselina, pa će njihova apsorpcija u krv biti brža i lakša”, kaže profesor.

Kaže i da je soda bikarbona neizostavna u procesu uklanjanja teških metala iz tela: žive, olova, barijuma, kadmijuma, talijuma, kao i uklanjanja radioaktivnih izotopa i sprečavanja infekcije tela zračenjem. 

Uz to, soda rastvara sve naslage štetne za zglobove i kičmu, pomaže u borbi protiv osteohondroze, poliartritisa i gihta, reume, urolitijaze i kolelitijaze, tvrdi dr Neumivakin.

Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>