Zadruga

Parovi

Anabela Atijas zapretila: Nastupa mera zabrane prilaska! (VIDEO)

Anabela Atijas zapretila kad je čula šta je Marko Miljković uradio! Nastupa mera zabrane prilaska! Nastao je haos za crnim stolom!

Anabela Atijas zapretila: Nastupa mera zabrane prilaska! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeVoditelj Milan Milošević u toku sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" saopštio je Anabeli i Gagiju da je Marko Miljković alarmirao svoje ljude da se brinu o Nini Đogani, zbog čega je nastao haos za crnim stolom.

- Ko je alamirao ljude za Ninu? - upitala je Anabela.

- Gledao sam pozitivno iz cele situacije, da sutradan neće biti, eto, pobrinuće se neko i da treba da ima pažnje! A s obzirom da su joj mama i tata u rijalitiju, alarmirao sam da se neko time pozabavi - urlao je Miljković, a onda je Anabela besno skočila da mu govori da to nije smeo da uradi.

- Čovek alamira svoje prijatelje pored moje majke, Andreja i prijatelja?! Bude li neko prišao mojoj ćerki, nastupa zabrana prilaska Markovim prijateljima! - upozorila je Atijasova.- Šta glumiš ti ženturačo jedna? Šta glumiš?! Ti si aludirala na to, ako treba da se pomogne detetu! - nastavio je da viče Miljković, a Luna više to nije mogla da izdrži, te je počela i ona da urla.

Prestanite da pričate o Nini više! Ona nije tema! - vikala je Luna na sav glas.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>