Zadruga

Parovi

Nađa Đogani posle Lunine najave tužbe, donela odluku!

Luna najavila tužbu protiv strica Đoleta, a onda se oglasila tetka Nađa Đogani. Nakon najave tužbe donela je odluku posle koje više ništa neće biti isto!

Nađa Đogani posle Lunine najave tužbe, donela odluku! Screenshoot/Instagram



Pravi haos nastao je u subotu uveče u emisiji "Zadruga - Pitanja novinara", kada je Luna Đogani najavila tužbu protiv svog strica Đoleta Đoganija zbog navoda da je svojevremeno koristila narkotike.

U odbranu brata Đoleta odmah je skočio Gagi, Lunin otac, koji je ćerki rekao da bi trebalo da povede računa o svom ponašanju, da ne treba da napada svoju porodicu niti da u "Zadrugu" uvlači Đoleta, kao ni tetku Nađu Đogani, koju smo mi pozvali da nam prokomentariše novonastala dešavanja.

Na samom početku Nađa se osvrnula na Lunine najave da podnosi tužbu protiv Đoleta, a potom je objasnila da će nadalje ispoštovati Gagijevu molbu da se javno ne oglašava povodom familijarnih rasprava, optužbi i kleveta.

"Đole ništa nije rekao vezano za drogu, novine lažu i on će se pobrinuti vezano za to... Ispoštovaću brata Gagija, vidim da mu je teško, neću više ništa komentarisati, kao što je tražio." - obećala je Nađa.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>