Zadruga

Parovi

Razdor u porodici Đogani! Luna ide na sud sa stricem! (VIDEO)

Razdor u porodici Đogani! Luna ide na sud sa stricem! Noć u "Zadruzi" je bila burna, a osim svađa, rasprava i urlika koji su je obeležili, jedan događaj je privukao posebnu pažnju. 

Razdor u porodici Đogani! Luna ide na sud sa stricem! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Tokom "Pitanja novinara" Luna Đogani je saznala da je njen stric Đole Đogani ispričao kako je ona koristila nedozvoljene supstance sa svojim očuhom Andrejem Atijasom.

Luna je odmah skočila i poručila da će tužiti Đoleta, te ga je nazvala pravim imenom.

 

"Ovim putem želim da pokrenem tužbu protiv Hamita Đoganija. Eto ti tvoj divni brat. Ovo je sramota što se radi, što se dešava, o svemu što sam pričala. Nikada u životu nisam to radila, pogotovu sa svojim očuhom. To je toliko bolesno da se izjavi. To govori o njemu da želi da se igra rijalitija. Mi smo ovde izneli istinu koja je njega verovatn zabolela. Videćemo se na sudu. Drago mi je da ćemo napokon da se vidimo tamo gde je trebalo, jer očigledno ništa nisi shvatio! O takvom čoveku nemam ništa da kažem." - rekla je Luna, a Gagi nije znao šta ga je snašlo, te je molio Lunu, ali i Đoleta da ništa više ne pričaju i iznose u javnost.

 

Ni Anabela Atijas nije ostala imuna na Đoletove navode, te se čak i posvađala sa Gagijem, a pomenuli su i Vesnu Đogani.

Ti znaš ko je Vesna, uzeo ju je sa ulice. Da, oženio je ženu koju je uzela Slađa ispod mosta da je odgaja. E tu ženu je oženio i napravio joj decu. Svi mediji znaju ko je Vesna bila. Ne daj na svoju ćerku! On je spomenuo da mu duguješ 8.600 evra, rekao za Lunu da je se odriče - vikala je Anabela, a Gagi ju je smirivao i terao da ćuti.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>