Zadruga

Parovi

Kad se Anabela i Andrej posvađaju, on traži da Luna vrati novac! (VIDEO)

Kad se Anabela i Andrej posvađaju, on traži da mu Luna vrati novac, tvrdi Marko Miljković koji je sinoć došao u sukob sa Anabelom. U jednom trenutku ga je ona čak i šutnula.

Kad se Anabela i Andrej posvađaju, on traži da Luna vrati novac! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeAnabela Atijas i Marko Miljković sinoć su se, između ostalog, raspravljali i o tome ko je veći materijalista i ko koristi Lunu Đogani, a on je u jednom trenutku naveo da je Andrej Atijas tražio od Đoganijeve da mu vrati dug svaki put kada bi se posvađao sa Anabelom.

- Kada god bi se Andrej i Anabela posvađali, Andrej je tražio od Lune da vrati novac, to je njoj izazivalo stres. To nisu male svote novca, nego nekoliko hiljada eura - otkrio je Marko, na šta je Lepi Mića odmah odreagovao.

- Miljković je škrtica, pravi Kir Janja. Pravi dečko bi prodao BMW-a, ja bih za svoju ženu prodao život. Više voli pare, nego otadžbinu. On je ološ od čoveka, prodaj BMW, skini devojci teret sa vrata! - govorio je pevač.

"Što ti smeta moj BMW? Zato što se zove "Lepi Mića"? Prodam ti k*rac." - odbrusio je Marko, zbog čega je nastala žestoka svađa.
 

Tajna duge kose! Zmijsko ulje je poznati preparat! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>